Tulip Inn Eindhoven Airport: In vliegende vaart met overname van nabijgelegen business centrum



 

Aan het begin van de zomer trok een redacteur namens Meeting Magazine naar het toen zonovergoten Eindhoven voor een interview met Jacqueline Hompes, General Manager van Tulip Inn Eindhoven Airport. Het moderne en elegante hotel, gelegen nabij Eindhoven Airport, biedt reizigers een comfortabele uitvalsbasis voor hun vliegreizen.

Geen pieken maar stabiliteit

Met diens strategische locatie direct aan de terminal verwelkomt het hotel dagelijks een divers pu-bliek van zakenreizigers, toeristen en luchthavenmedewerkers. Van een drukke zomerpiek is geen sprake. Jacqueline: "Eindhoven Airport is heel anders dan bijvoorbeeld Schiphol of Zaventem. Terwijl verschillende luchthavens zich verkeren in wisselende omstandigheden met groei en krimp, bevindt de luchthaven van Eindhoven zich in een constante staat van stabiliteit. Het hotel is sterk afhankelijk van de activiteiten op de luchthaven en is gebaat bij de consistente bedrijvigheid die het hele jaar door voor een hoog bezettingspercentage zorgt." Hierop volgt een rondleiding door de GM persoonlijk. Het opvallend goed verzorgde driesterrenhotel beschikt naast 120 comfortabele kamers over andere faci-liteiten zoals een gezellige bar en lounge, (ontbijt)restaurant, fitnessruimte en zelfs een gemaks- en cadeauwinkel. Het is een relaxte locatie voor een nachtje in afwachting van je vroege vlucht naar één van de meer dan zeventig bestemmingen.



Overname Business Centrum

Ondanks het feit dat het hotel al uitstekend draait, blijft het continu op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden, blijkt uit een gesprek met Jacqueline, die in september 2022 startte als General Manager bij Tulip Inn Eindhoven. Zij vertelt over de plannen om de faciliteiten en services van het hotel verder uit te breiden. Sinds oktober 2023 heeft het hotel het nabijgelegen business centrum met uitzicht op de start- en landingsbaan overgenomen, dat voorheen werd geëxploiteerd door Eindhoven Airport. Het Business Center behelst maar liefst 370 vierkante meter en is een interessante uitbreiding voor het hotel. Jacqueline legt uit: "Met ons hele team zijn we heel enthousiast over de overname van het business centrum. Het stelt ons in staat om vergaderingen, evenementen en congressen te organiseren, naast onze kernactiviteiten als hotel. Deze uitbreiding zorgt ervoor dat we onze gasten een nog breder scala aan diensten en faciliteiten kunnen aanbieden. Denk daarbij aan vergaderarrangementen voor halve of hele dagen met koffiepauzes en lunch. Deze kunnen ook uitgebreid worden met een diner en overnachting. Ook voor bijvoor-beeld een cocktail of productpresentatie leent het Business Center zich uitstekend.

Mede ook door het unieke uitzicht vanuit de Skylounge." Tulip Inn Eindhoven Airport werkt momenteel al incidenteel samen met het Koningshof in Veldhoven, een groot congrescentrum waar internationale congressen en evenementen worden georganiseerd. Beide centra kunnen elkaar versterken bij ondercapaciteit en nog grotere congresaanvragen. De regio Eindhoven heeft onder andere met de wereldbe-roemde chipproducent ASML een enorm groeipotentieel.



Bij het hotel blijven ze de behoeften van hun diverse doelgroepen monitoren en zoekt het team voortdurend naar manieren om te innoveren en het aanbod te verbeteren. Het hotel is en blijft een dynamische plek, waar gasten kunnen genieten van comfortabele accommodaties, vriendelijke service en nu ook de mogelijkheid om te profiteren van nieuwe grote evenementen- en congresfaciliteiten tot wel 180 personen. Of het nu gaat om een snelle overnachting voor een vroege vlucht of het organiseren van een grootschalig zakelijk evenement, Tulip Inn Eindhoven Airport is klaar om aan de behoeften van al hun gasten te voldoen, of bij het warme afscheid de woorden van Jacqueline: "In vliegende vaart vooruit."

tulip-inn-eindhoven-airport.goldentulip.com


 

NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Tulip Inn Eindhoven Airport Eindhoven Airport Vergaderlocatie Eventlocatie vliegveld
Algemene voorwaarden | privacy statement