Kennismakingsdag evenementenbestemming Noord-LimburgHet Venlo Convention Bureau organiseert op donderdag 20 oktober een gratis tour voor meeting- en eventplanners om kennis te maken met de regio Venlo – Horst – Venray in Noord-Limburg als evenementenbestemming. Er worden in totaal 6 locaties bezocht, bijzondere overnachtingsaccommodaties en evenementenlocaties, en je gaat als deelnemer het rustgevende en natuurrijke karakter van deze regio ervaren.

Hotel Asteria, Parkhotel Horst en Center Parcs Limburgse Peel zijn de locaties met veel overnachtingscapaciteit en ook uiteenlopende mogelijkheden voor (grote) evenementen. Schouwburg Venray en Equestrian Centre de Peelbergen zijn twee eigentijdse evenementenlocaties die grote groepen in verschillende opstellingen kunnen ontvangen, van symposium tot beurs. Graaf ter Horst tot slot is een prachtig verbouwde voormalige kasteelboerderij waar kleinere groepen kunnen vergaderen en overnachten en waar de deelnemers van de kennismakingsdag een heerlijke lunch genieten. Een deel van de tour wordt afgelegd met een busje en een deel met een verfrissende wandeling langs het water en door het bos. 

De regio Venlo – Horst – Venray is gelegen binnen de vierhoek Nijmegen – Eindhoven – Maastricht – Düsseldorf en is als evenementenbestemming extra aantrekkelijk voor organisatoren die een verbinding zoeken met gebieden waar veel bedrijvigheid is op het gebied van agri & food, logistiek, maakindustrie en toerisme. Organisatoren die de toepassing van gezondheids- en duurzaamheidsaspecten belangrijk vinden of graag gebruik maken van de gunstige internationale ligging op de grens met Duitsland zitten hier ook goed!

Het Venlo Convention Bureau heeft op de eerste kennismakingsdag in het voorjaar veel positieve reacties mogen ontvangen als ‘verrassende en veelzijdige regio’ met veel mogelijkheden voor zakelijke bijeenkomsten en congressen. Het programma op donderdag 20 oktober duurt van circa 10.00 tot 16.30 uur en is inclusief een lunch. Gratis aanmelden kan via de website of stuur een e-mail naar info@venloconventionbureau.nl. 
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Venlo Convention Bureau Evenementen Eventlocatie Hotel Asteria Parkhotel Horst Center Parcs de Limburgse Peel Schouwburg Venray Equestrian Centre de Peelbergen Graaf ter Horst Congreslocatie Vergaderlocatie Venlo Venray Sevenum Horst aan de Maas
Algemene voorwaarden | privacy statement