Terug van weggeweest: BBT Online B2B Speeddating op 26 juni 2023Op 26 juni vindt alweer de 23ste editie plaats van de BBT Online Speeddate Happening. Tussen de lock-downs waren er in 2021 en 2022 bescheiden edities, maar 2023 is het weer als vanouds. Inmiddels zijn er de trouwe fans die weten wat ze mogen verwachten van dit evenement dat op één dag een exclusieve groep hosted buyers samenbrengt met een ruim 75 destinaties en luxe-suppliers voor de MICE markt. 

De planners komen uit België en Nederland en de bestemmingen zijn ongeveer 50/50 verdeeld over België en Global. Er zijn bij de speeddates altijd verrassingen en primeurs maar het zijn vooral de pre- en post-workshops en de netwerkparty die de efficiëntie verhogen van het zakelijke gedeelte.

Wanneer? Maandag 26 juni (Bike Ride is dinsdagochtend) 
Waar? Rooftop venue van de Royal Library @ Albert Brussels op enkele minuten lopen van het Centraal Station Brussels (duurzame reisoptie)
Wat? Speeddates van 16.00 tot 20.00 gevolgd door diner en party en voorafgegaan door een keuze uit workshops. Leer in een van de workshops hoe je een drone moet manoeuvreren (handig voor eventfotografie) of ontdek als Nederlandse planner Brussels by bike. 
NB Voor Nederlandse planners wordt de hotelovernachting aangeboden en is er de volgende dag een fietstocht-sitebezoek van Brussel afgesloten met een lunch. 
Voor wie? BBT Online host Nederlandse en Belgische miceprofessionals met bewezen trackrecord.


Voor elke MICE-planner die het gewoon te druk had om naar IMEX te gaan, is dit jaarlijkse speeddate evenement een kans om het zakelijke en aangename te mixen, als het eind juni weer ietsje rustiger is...
Een greep uit de selectie van MICE suppliers die aanwezig zullen zijn: Melia Hotels, DMC Asian Trails, Nordic Inspiration DMC, Liberty Italy/UK & Ireland DMC, Singapore Convention Bureau, Westcord Hotels, Yalo Urban Boutique Hotel, Design Hotels, Hard Rock Hotels, etc.

Informatie en aanvraag: info@bbtonline.eu

Foto: Luc Hilderson
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: BBT Online Speeddate Happening Netwerken Brussel BBT Online
Algemene voorwaarden | privacy statement