IBTM World 2020 gaat dit jaar door als virtueel eventIBTM Events maakte onlangs bekend dat IBTM World 2020 dit jaar zal veranderen in een virtueel evenement. Deze moeilijke beslissing is genomen in nauw overleg met partners en is het resultaat van de onvoorspelbare reisbeperkingen die vanwege COVID-19 wereldwijd nog steeds gelden.

“Hoewel we een positieve planning hebben gemaakt voor een live-evenement in december, en we weten dat mensen elkaar weer face-to-face willen ontmoeten, blijft de situatie in heel Europa en de rest van de wereld erg onzeker. Daarom vinden we dat we de verantwoordelijkheid hebben om duidelijkheid te verschaffen zodat onze partners, exposanten, kopers en bezoekers plannen kunnen maken voor de toekomst", aldus David Thompson, Event Director.

“Dit was een moeilijke beslissing om te nemen en we zijn erg teleurgesteld dat we de industrie niet persoonlijk kunnen samenbrengen in 2020 - het eerste jaar sinds 1988 dat IBTM World niet zal plaatsvinden als een live-evenement. Ons team en onze partners in Barcelona hebben ongelooflijk hard gewerkt aan IBTM World en hoewel het ons zeer spijt dat het face-to-face evenement niet zal plaatsvinden, zijn we ervan overtuigd dat de overstap naar virtueel ons in staat stelt om de zakelijke evenementenindustrie samen te laten komen en zaken te laten doen."

In een reactie op het nieuws zei Christoph Tessmar, directeur van het Barcelona Convention Bureau: “We vinden het heel erg jammer dat IBTM World dit jaar niet live in Barcelona zal plaatsvinden. We wilden allemaal, en hoopten zelfs, dat we dit jaar weer face-to-face zouden kunnen ontmoeten, en ik weet dat dit een ongelooflijk moeilijke beslissing is geweest voor alle betrokkenen. We blijven toegewijde en ondersteunende partners van IBTM World en samen kijken we er erg naar uit om volgend jaar de wereldwijde evenementenindustrie in Barcelona te hosten. "

IBTM World Virtual vindt plaats van 8 - 10 december 2020 en omvat een-op-een ontmoetingen tussen exposanten en kopers, evenals een kennisprogramma met een reeks gerichte educatieve sessies. Exposanten en kopers zullen profiteren van het op maat gemaakte afsprakensysteem van IBTM, waarbij de zakelijke behoeften van de koper worden gekoppeld aan de diensten van de leverancier om efficiënte vergaderingen te houden. Meer informatie over IBTM World Virtual zal de komende dagen worden vrijgegeven.

Shane Hannam, Portfolio Director, merkt op: “We blijven buitengewoon dankbaar voor het begrip en de sterke steun van onze partners en klanten in onze wereldwijde portefeuille tijdens deze pandemie en wensen iedereen oprecht een snelle terugkeer naar het normale leven. We zijn toegewijd aan Barcelona als gaststad voor IBTM World in 2021 en kijken ernaar uit om volgend jaar terug te keren om zoveel mogelijk klanten en partners persoonlijk te ontmoeten. "

 

 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: IBTM World 2020 Virtueel event Netwerken kennisafspraken exposanten
Algemene voorwaarden | privacy statement