ZEPnl lanceert vierde regioOp donderdag 28 mei a.s. lanceert ZEPnl haar vierde regio. Deze keer is dat een online regio, ZEPonline. Deze regio is voor zelfstandig eventprofessionals die gevestigd zijn op een plek waar nog geen regio is opgericht. Ondernemers die liever online aanhaken i.v.m. reizen en tijdsduur zijn ook welkom. Zij krijgen zo toch de content mee en ontmoeten op regelmatige basis gelijkgestemden. 

“Toen het advies kwam van de overheid zoveel mogelijk thuis te werken, hebben wij al onze regiobijeenkomsten omgezet naar online”, zegt Natasja Torcqué, founder van ZEPnl. “Hoewel we natuurlijk liever live bij elkaar komen, zijn deze heel waardevol gebleken. Ook hebben we gezien dat de wens om te sparren met andere ondernemers sterk aanwezig is én er nu eerder nieuwe gasten aanhaken, omdat reisafstand geen issue meer is.”

ZEPonline lanceert op donderdag 28 mei a.s. en vindt iedere laatste donderdag van de maand plaats van 10:00 tot 12:00 uur.

ZEPnl is een zakelijke community voor ondernemers in de eventbranche, onderverdeeld in de regio’s Utrecht (ZEP030), Amsterdam (ZEP020) en Rotterdam (ZEP010). Maandelijks vinden er regionale bijeenkomsten plaats bij steeds een andere evenementenlocatie. Met verschillende expertises bouwen we aan een krachtig fundament binnen de wereld van evenementen. ZEPnl draait om samen groeien als ondernemer en professional door met elkaar te verbinden, kennis te delen en samen te werken aan grote projecten.

Meer weten over ZEPnl? Check dan www.zepnl.nl voor meer informatie. 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: ZEPnl Online events Netwerken
Algemene voorwaarden | privacy statement