Ditmitri Visch nieuwe regio manager van ZEP010ZEPnl verwelkomt Dimitri Visch als nieuwe regiomanager voor ZEP010. Als regiomanager is Dimitri het aanspreekpunt voor de regio en verantwoordelijk voor het professionaliseren en laten groeien van deze Rotterdamse ondernemerscommunity van eventprofessionals.

Dimitri Visch is DJ, DJ-coach, eventmanager, entertainer, spreker, ondernemer en Rotterdammer. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring in de evenementenbranche.

Dimitri wil ZEP010 laten groeien tot een grote, kwalitatieve, sterke ondernemersclub uit Rotterdam dat bestaat uit verschillende disciplines. Rotterdam is een regio met volop kansen en grote evenementen. ZEP010 wil vooraan staan bij netwerkoverleggen van (grote) lokale evenementen een hier een sparingpartner in zijn. Samen, en met de diversiteit van onze leden, zetten we Rotterdam op de kaart als evenementenstad.

ZEP010 is de zakelijke community voor zelfstandige eventprofessionals in de regio Rotterdam en onderdeel van ZEPnl. Iedere 3de dinsdag van de maand vindt er een ZEP010 bijeenkomst plaats bij steeds een andere evenementenlocatie in de regio Rotterdam. Met verschillende expertises bouwen we aan een krachtig fundament binnen de wereld van evenementen. 
 

Tags: ZEP010 ZEPnl Dimitri Visch Netwerken Rotterdam
Algemene voorwaarden | privacy statement