YveY is jouw partner op het gebied van hospitalityVanuit een regisserende functie als hospitality-makelaar hebben we op zowel nationaal als internationaal niveau, samen met onze grote verscheidenheid aan partners, een solide netwerk opgebouwd waar toonaangevende bedrijven op het gebied van gastronomie graag mee samenwerken. YveY werkt als linking pin tussen alle partijen, zodat de beleving van de gasten wordt gewaarborgd en onze partners maximaal worden ontzorgd.

Stadion Hospitality

Sinds 10 jaar is YveY in Nederland dé partner op het gebied van stadioncatering. Wij zijn actief bij N.E.C. Nijmegen, VVV-Venlo, Roda J.C., MVV Maastricht, FC Eindhoven en vanaf komend seizoen ook bij Cambuur Leeuwarden. YveY wordt inmiddels gezien als expert op dit gebied. De enige partij in Nederland met dit aantal stadions in haar portefeuille.

Events

Daarbij heeft YveY op het gebied van events de laatste jaren haar sporen verdiend als hospitality-partner van onder andere Gassan Diamonds, Concours d'élégance bij paleis Soestdijk en benefietgala's voor onder andere de Breast Care foundation.

Covebo stadion -De Koel-

Wij bieden tal van mogelijkheden voor zakelijke bijeenkomsten zoals vergaderingen, seminars, presentaties, personeelsfeesten van groot tot klein. Maar ook als particulier kun je bij ons terecht voor bruiloften en andere feesten en partijen. Onze locatie kan zonder problemen grote groepen bezoekers herbergen, maar biedt ook uitstekende faciliteiten voor een kleiner gezelschap.

Zoek jij culinaire topkwaliteit, een energieke vibe en verrassende uitvoering waarin op hoog niveau meters gemaakt worden? Dan speelt YveY in jouw league!

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op met Janou Heetkamp, j.heetkamp@yvey.nl of 06-21991573.

 

NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: YveY Eventcatering Venlo Limburg
Algemene voorwaarden | privacy statement