Ontdek verrassend Venlo tijdens een locatietour op 28 juniHet Venlo Convention Bureau organiseert op dinsdag 28 juni een ontdekkingstocht door de compacte en historische binnenstad van Venlo langs 7 evenementenlocaties en hotels. Meeting- en eventplanners zijn van harte uitgenodigd om gratis aan deze locatietour deel te nemen.

In de tien jaar na de Floriade van 2012 heeft de regio Venlo zich verder doorontwikkeld tot een aantrekkelijke regio voor zowel toeristen als de zakelijke bezoeker. Bezoekers geven aan positief verrast te zijn over deze veelzijdige, gastvrije en bourgondische streek. De vele (nieuwe) locaties zijn modern ingericht en van alle gemakken voorzien. De variatie is groot: modern en historisch, groots en intiem, gelegen in de historische kernen en in het natuurrijke buitengebied.

Venlo is goed bereikbaar via openbaar vervoer en de autosnelweg en ligt centraal in het midden van de steden Nijmegen – Eindhoven – Maastricht – Düsseldorf. De grensligging maakt het de ideale locatie voor een internationaal georiënteerde bijeenkomst of congres. Zeker als het agri & food, logistiek, maakindustrie of toerisme betreft, het economisch DNA van de regio, en gezondheid en duurzaamheid een rol spelen bij de locatiekeuze.

Het Venlo Convention Bureau is recent gestart en kijkt er dan ook naar uit om samen met de locatiepartners de deelnemers van deze locatietour kennis te laten maken met een regio die je gezien en beleefd moet hebben! Het programma duurt van circa 10.00 tot 16.00 uur en is inclusief een lunch. Gratis aanmelden kan via de website of stuur een e-mail naar info@venloconventionbureau.nl. 

 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Venlo Convention Bureau Venlo Limburg
Algemene voorwaarden | privacy statement