Maak kennis met deze verrassende en veelzijdige eventbestemming: Gratis weekend weg in VenloBusiness en pleasure combineren in één weekend waarbij je verrassend en veelzijdig Venlo ontdekt als evenementenbestemming? Dat kan geheel gratis op zaterdag 28 en zondag 29 januari! Het Venlo Convention Bureau nodigt meetingplanners en eventmanagers uit die serieuze interesse hebben om in Venlo hun evenement(en) te organiseren, voor een gevarieerd programma waarbij je de stad op positieve wijze gaat ervaren.

Op de zaterdag bezoek en beleef je Venlo waarbij je aan de hand van een kunst- en cultuurprogramma meerdere evenementenlocaties bezoekt en een heerlijke lunch en diner geniet. Je overnacht in een van de betere hotels en de dag erna staan heden en verleden centraal op enkele unieke plekken. Het programma wordt afgesloten met een lunch aan het begin van de middag. Op deze manier proef je de sfeer en ontdek je de vele mogelijkheden!

Er zijn voor dit weekend nog 4 plekken beschikbaar voor deelname. Kijk voor alle informatie en schrijf je tijdig in via de website of stuur een e-mail naar info@venloconventionbureau.nl.
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Venlo Convention Bureau Bestemming Venlo Limburg
Algemene voorwaarden | privacy statement