Van der Valk Hotel Venlo: Organiseer je meerdaagse evenementen in Noord-LimburgVenlo is een uitstekende locatie voor meerdaagse evenementen. Met een historische binnenstad, mooie natuur en Van der Valk Hotel Venlo heb je alles in huis voor een geslaagd evenement. In 2021 opende Hotel Venlo de deuren van de gloednieuwe gerenoveerde hoteltoren, gelegen aan de A67. Duurzaam gebouwd en cradle-to-cradle geïnspireerd. Uitgerust met onder andere luxe hotelkamers, prachtige restaurants, een mooie bar, een wellness en een gym is het hotel het perfecte voorbeeld van een geschikte evenementenlocatie.

Hotel voor het leven

In het vernieuwde hotel is alles cradle-to-cradle geïnspireerd. Duurzaam ondernemen staat centraal en er wordt altijd nagedacht over duurzame oplossingen. Er wordt niet meer gesproken over afval, maar over grondstoffen. In het hotel zijn hoofdzakelijk duurzame elementen en technieken gebruikt. De richtlijnen van Green Key zijn gevolgd en de handen zijn ineengeslagen met Hotel for Trees. Deze stichting levert een concrete bijdrage aan een groe-nere hotelwereld. Er wordt één boom geplant voor iedere dag dat een gast ervoor kiest de kamerschoonmaak over te slaan. In tien maanden tijd heeft het hotel al 2.018 bomen gedoneerd.

Twaalf luxe vergaderzalen

In het vernieuwde Van der Valk Hotel bevinden zich twaalf luxe vergaderzalen voor iedere gelegenheid. De Toucan XL zaal is in theateropstelling geschikt voor 400 personen. Voor ieder evenement van groot tot klein is er bij Hotel Venlo een passende zaal te vinden. Bij een meerdaags evenement met verschillende elementen kan er uiteraard ook gebruik worden gemaakt van meerdere zalen. Een presentatie in het Auditorium, een creatieve sessie in de Huiskamer en een afsluitende borrel in bar Ello? Geen probleem!

De zalen worden verhuurd in combinatie met een vergaderarrangement. Hierbij wordt er in de pauze gezorgd voor gezonde en energieverhogende tussendoortjes, vers fruit en oud-hollandse zoetigheden. Het is ook mogelijk om dit uit te breiden met pauzesnacks waarbij de koks zorgen voor heerlijke minigerechtjes.

Events op hoog niveau: Level77

Het pronkstuk onder de vergaderzalen is de topfloor: Level77. Op 50 meter hoogte kijk je uit over de skyline van Venlo terwijl je geniet van je evenement. Van luxury events en bruiloften tot aan beurzen en congressen; Level77 is een uniek concept dat gekenmerkt wordt door luxe. Verblijf exclusief met jouw gezelschap en geniet van goede service en de lekkerste gerechten op de twaalfde verdieping van het hotel. Een locatie waarover menig gast nog lang zal napraten.Overnachten

Bij een meerdaags evenement kan overnachten wenselijk zijn. Van der Valk Hotel Venlo biedt keuze uit verschillende soorten kamertypes; comfort kamers, deluxe kamers en suites. De kamers zijn van alle faciliteiten voorzien. Zo beginnen je cursisten, eventleden of andere genodigden weer uitgerust aan hun dag. 's Ochtends een paar baantjes trekken in het indoor zwembad en gebruik maken van de gym of wellness is een perfecte start! Vervolgens genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet en de dag kan starten.

Een historische binnenstad en groene omgeving

De historische binnenstad van Venlo biedt ruimte voor ontspanning of leuke activiteiten. Het stadhuis is het rijksmonumentale pronkstuk. Ook vind je er vele winkels, boetiekjes en bourgondische restaurants. Voor natuurliefhebbers zijn er ook diverse wandel- en fietsroutes in Venlo en omgeving. Huur een elektrische fiets of e-chopper en ontdek wat Venlo allemaal voor jou in petto heeft. In het toeristische Arcen vind je de Kasteeltuinen en in Bergen kun je je hoofd helemaal leegmaken in Nationaal Park De Maasduinen. De perfecte switch-off tijdens of na een dag vol informatie.Evenementen van a tot z

Ben je bang dat je iets vergeet? Bij Van der Valk Hotel Venlo wordt jouw meerdaags evenement van a tot z verzorgd. Of het nu gaat om een vergadering, congres of meerdaagse trainingsevent. Het hotel biedt alle faciliteiten die nodig zijn: luxe zalen, een heerlijke lunch en diner in Restaurant V of Restaurant Zest, een borrel in bar Ello en overnachten in de mooiste kamers. Daarnaast zijn er lokaal veel contacten met toeleveranciers voor bijvoorbeeld licht en geluid. Zo kun je jouw evenement geheel lokaal verzorgen.

Onder het mom: "u vraagt, wij draaien" is de gast bij Hotel Venlo altijd koning! Laat je verrassen en laat je meerdaagse evenementen met een gerust hart plaatsvinden in Venlo.


Meer informatie? Ga naar www.hotelvenlo.nl en bekijk de mogelijkheden. Overleg met één van de specialisten via groups@venlo.valk.com of +31 354 41 41.

 

NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Auteur: Van der Valk Hotel Venlo

Tags: Van der Valk Hotel Venlo Venlo Convention Bureau Venlo Limburg Vergaderlocatie evenementenlocatie duurzaamheid
Van der Valk Hotel Venlo | bekijk uitgebreid bedrijfsprofiel
Nijmeegseweg 90
5916 PT
Venlo
Nederland
Algemene voorwaarden | privacy statement