Vergaderen tussen voetbaliconenHUP is het sportiefste hotel van Nederland mét de leukste sportclub. Vergaderen bij HUP is business as unusual! Wij zorgen ervoor dat jouw bijeenkomst extra leuk wordt! Of je nu komt voor een training, vergadering, event of congres.

Voor een grote dosis sportieve inspiratie kun je terecht in het voetbalmuseum FANATIC. Kom vergaderen tussen de voetbalshirts, presenteren tussen de prijzen en leren tussen lederhosen. Say what? Ja, ook de authentieke Lederhosen van bondscoach Louis van Gaal, die hij droeg tijdens de huldiging van Bayern München in 2010, is hier te vinden.

Of je nu komt voor een korte vergadering of voor een compleet georganiseerde dag. Tijdens jouw bijeenkomst bij HUP zit iedereen de hele dag vol energie. Pakketten worden op maat samengesteld, want bij HUP kan echt alles. Laat je verrassen door lekkere tussendoortjes, werk jezelf in het zweet met een echte HUP Challenge of ga voor een goede borrel in de Sports Bar.

In FANATIC is het levenswerk van verzamelaar Jos Lenssen te vinden. Meer dan 650 originele wedstrijdshirts, een berg aan originele voetbalschoenen van spelers als Romario, Ruud van Nistelrooy, Marco van Basten en Samuel Eto’o, 800 bekende voetbalboeken en nog veel meer bijzondere voetbalmemorabilia. Het museum werd in 2019 geopend door Louis en Truus van Gaal.

“Ongelooflijk wat een inspiratie je krijgt. In dit hotel is alles top!” - Louis van Gaal

HUPPP…maak van jouw vergadering een unieke ervaring en neem snel een kijkje op www.hup.eu/vergaderlocatie.
   
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: HUP Mierlo Brabant Vergaderlocatie
HUP | bekijk uitgebreid bedrijfsprofiel
Arkweg 3-17
5731 PD
Mierlo
Nederland
Algemene voorwaarden | privacy statement