HUP



HUP is het sportiefste hotel van Nederland. En het leukste. Voor wie niet zo goed kan stilzitten, maar wel wil relaxen. Want ook ontspannen is een sport. Wil je zweten? Dat kan wat ons betreft net zo hard in de sauna als op de squashbaan. Je komt sowieso vol energie terug.

149 kamers. Vier soorten. Voor welke kamer kies jij? De BASE Room, CLUB Room, CLUB Family of CLUB XXL? Allemaal verschillend, allemaal bijzonder en allemaal met verrassende, sportieve elementen.

Van relaxte kamer om met z’n tweetjes in te sporten, spelen en snurken. Tot maar liefst 64 royale vierkante meters aan speel-, sport- en slaapruimte. Ontbijt, airconditioning, razendsnelle wifi én gratis toegang tot alle faciliteiten van HUP Sport en HUP Play zijn bij alle kamers inbegrepen. 

Business as unusual
Meetings, vergaderingen of een bedrijfsuitje gaan er bij HUP net even anders aan toe. Want waar staat er nu een ballenbak of pingpong vergadertafel in een meeting room? Bij HUP natuurlijk. Op deze vergaderlocatie heb je geen paniekvoetbal als een brainstorm stroef loopt. Nee, hier tackel je als team elk probleem met het grootste plezier. 

Natuurlijk hebben we vergaderzalen in elk formaat, prima audio-visuele apparatuur, snelle wifi, gratis parkeren en airco. Ook hebben we een leuk schrift en potlood voor je klaar liggen. Maar bij HUP boek je een meeting room omdat je dingen net iets anders wilt aanpakken.

Bij HUP in Mierlo hebben we ruimtes met tribunes, ideaal voor pitches en presentaties. Zalen waar je helemaal los kunt gaan met een pingpongtafel, tribune en ballenbak. Of wat denk je van een vergadering in het voetbalmuseum, of loungend in de bioscoop. Ook hebben we diverse work & flexzones. Geef ons maar aan wat je nodig hebt en wij adviseren de beste plek voor je. 

Teamwork makes the dream work
Daar helpt HUP jullie graag bij. Je leert elkaar op een andere manier kennen door samen te sporten. Serveer collega’s af op de tennisbaan en trap je baas ongegeneerd op z’n teentjes op het voetbalveld. Om daarna gebroederlijk een balletje te gooien en een biertje te drinken op de bowlingbaan. Wedden dat een team anders in elkaar steekt na een bezoek bij HUP?

Een sport maken van vergaderen? Bij HUP zorgen we ervoor dat het leuk wordt. Dat iedereen de hele dag vol energie zit.

Er is altijd van alles te beleven bij HUP. Binnen, maar ook buiten. Op HUP-terrein, dicht in de buurt, of een stuk verderop. Voor pure natuurliefhebbers, voor mensen met een voorliefde voor stadse activiteit. Helmond en Eindhoven liggen op een steenworp afstand. HUP-medewerkers wijzen je ook graag verder op weg tijdens je verblijf. 

Ontspannen of inspannen. Dat doe je bij HUP. We zijn niet voor niets het sportiefste hotel van Nederland! Maar liefst 10.000 m2 indoor sportiviteit staat geheel tot je beschikking. Fitness op de nieuwste apparatuur, doe mee aan een groepsles, sla een tennis- of squashballetje of maak de winnende goal op het voetbalveld. Bij HUP kan het allemaal. Of niet. Want als jij lekker wil relaxen in zwembad, whirlpool of sauna, dan doe je dat toch. Allemaal gratis. Alleen voor een potje bowlen betaal je iets extra.

Ontspannen is geen luxe. Je hebt het gewoon keihard nodig. Na een flinke dosis inspanning hebben je lichaam en hoofd behoefte aan ontspanning. Slenter op je gemak van sauna naar sauna en dobber lekker rond in het zwembad.  

HUP



Arkweg 3-17
5731 PD
Mierlo
Nederland
T: 0492678911

Content van dit bedrijf

HUP, laat je sporthart sneller kloppen
HUP in Mierlo: Business as unusual
HUP opent voetbalmuseum met unieke collectie Jos Lenssen
Algemene voorwaarden | privacy statement