Van der Valk voegt NH Waalwijk toe aan portfolioFamilie Van der Valk opent een nieuw hotel in Waalwijk. Daarmee is de 82e vestiging van Van der Valk Hotels & Restaurants in Nederland een feit. Het viersterrenhotel ligt in de gemeente Sprang-Capelle, op steenworp afstand van De Efteling, de Loonse- en Drunense duinen en Waalwijk. Tilburg centrum is in enkele autominuten vanaf het hotel bereikbaar.

Het hotel is in 2002 door Harry en Marijke Heinrichs – Van der Valk gebouwd onder de naam Queen. Sinds 2006 werd het door NH Hotels geëxploiteerd als NH Waalwijk. “Het openen van een Van der Valk hotel op die plek is een logische stap gezien de strategisch goede locatie. Waalwijk is een belangrijke hotspot voor zakelijke reizigers en dagtoerisme” aldus Nick van der Valk (4e generatie), die Van der Valk Hotel Waalwijk gaat leiden.

Over Van der Valk Waalwijk
Het hotel komt na zestien jaar weer terug in handen van de Familie Van der Valk. Het hotel gaat grondig worden verbouwd en gerenoveerd. Naar verwachting opent het hotel met een volledig nieuw concept in april 2023 haar deuren. Het heeft dan de beschikking over:

-    120 kamers, waaronder ook familiekamers en suites;
-    een restaurant;
-    een hotelbar;
-    5 multifunctionele ruimtes voor vergaderingen, feesten en partijen;
-    nieuwe wellness- en fitnessfaciliteiten, waaronder een zwembad;
-    ruime parkeergelegenheid

Over Van der Valk
De Nederlands hotelketen Van der Valk heeft meer dan honderd hotels verspreid over Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje en de Nederlandse Antillen. Met de koop van dit hotel is het totaal aantal Van der Valk Hotels in Nederland gestegen naar 82. De hotelketen vindt zijn oorsprong eind jaren 20 van de vorige eeuw bij Martinus en Rie Van der Valk, die in Voorschoten een eetcafé uitbaatten. De vierde generatie heeft het roer overgenomen van de derde generatie en in sommige hotels is de vijfde generatie al aan het meewerken.
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Van der Valk Hotels NH Waalwijk Waalwijk Brabant Vergaderlocatie
Algemene voorwaarden | privacy statement