LIVESTREAM MEETINGS BIEDT BEDRIJVEN UITKOMST IN CORONA-TIJDLandgoed De Rosep speelt professioneel in op de grote en actuele behoefte aan online vergadermogelijkheden. Het Brabantse congreshotel werkt hiervoor nauw samen met haar lokale AVM-partner Mercury Audiovisueel. Samen transformeerden zij een congreszaal tot multifunctionele Livestream Studio.

De ruimte is volledig geoutilleerd voor succesvolle webinars en livestreaming van o.a. productpresentaties, aandeelhouders- en jaarvergaderingen. Het publiek kan via live chat functies op afstand actief deelnemen en zelfs stemmingen kunnen doorgang vinden. Aanwezige technici zorgen voor beveiligde verbindingen en geruisloze registratie. De betrokken directie- en managementteams kunnen zo geheel volgens de richtlijnen van het RIVM toch fysiek bijeen zijn, desgewenst in combinatie met hotelovernachting, lunches of diners.

ONLINE AANDEELHOUDERSVERGADERING
Al ruim 30 jaar vindt de top van het Nederlandse bedrijfsleven haar weg naar Oisterwijk. Afgelopen zomer was zelfs het voltallige kabinet Rutte III er nog te gast en Landgoed De Rosep is tevens al jarenlang uitvalsbasis van van vele internationale voetbal- en sportclubs. Nu de Corona-crisis een groot deel van de (meerdaagse) congressen en events stil heeft gelegd, zocht directeur Henri Verhoeven naar alternatieven.

Op RTL-Z zag Verhoeven een online aandeelhoudersvergadering wat hem op het idee bracht. Met het eveneens Oisterwijkse bedrijf Mercury Audiovisueel richtte hij in korte tijd de Livestream Meetingroom in. Nu de eerste boekingen binnen stromen, keert het vertrouwen in enig herstel van de economie langzaam terug.

Tags: Brabant Landgoed De Rosep Livestreaming Online events
Algemene voorwaarden | privacy statement