Vergadertip: Skogsfloating in de bossenBen jij al bekend met Skogsfloating? Het is een eenvoudige, snelle en effectieve benadering die jou als deelnemer terugbrengt naar je natuurlijke staat van ‘zijn’. Op een rustgevende open plek waar openheid, vertrouwen en veiligheid centraal staan en waarin diepe verbinding en verandering mogelijk is. Een geweldige, natuurlijke trainingslocatie die het gevoel van ‘open space’ stimuleert, waarin actie niet meteen hoeft te leiden tot reactie, maar waar plaats is voor reflectie, inspiratie, inzichten, creatie én verbinding. Gewoon een oase van rust, waar je graag naar terugkeert. 

Een inspirerende omgeving
Skogsfloating herdefinieert de zakelijke vergaderruimte. De natuurlijke omgeving katalyseert het diepere, bredere denken dat nodig is voor deze uitdagende tijden. Veel teams hebben hun denken over strategie, verandering en samenwerking verlegd door samen te komen in Skogsfloating. Wanneer mensen op een persoonlijke en professionele manier de essentie van verbinding ervaren, zijn ze veerkrachtiger, succesvoller en betrokken: en dus effectiever en gelukkiger.

Nieuwsgierig geworden? Skogsfloating is mogelijk in de bossen van Kapellerput te Heeze. Kijk voor meer informatie op de website.

 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Skogsfloating Kapellerput Heeze Brabant Vergaderlocatie Trainingslocatie
Algemene voorwaarden | privacy statement