Vijf bijzondere buitenlocaties voor je (eerste) live eventMet de aangekondigde versoepelingen ziet het ernaar uit dat we weer live samen kunnen komen. Groene buitenlocaties met veel ruimte zijn op dit moment in trek. Wij verzamelden vijf bijzondere venues voor jou.


Authentiek erfgoed: Buitengoed de Panhoven (Zevenaar)
Vergaderen in een voormalige steenfabriek uit 1950? Dat kan bij Buitengoed de Panhoven in Zevenaar, vlakbij Arnhem. De vergader-, congres- en workshopruimten zijn ondergebracht in authentieke droogloodsen, die uiteraard van alle moderne presentatiemiddelen zijn voorzien. Overnachten kan in een comfort hotelkamer, een duurzame natuurlodge of een bijzondere tipi-tent in het tipi-dorp waar je ’s avonds kunt napraten rond het kampvuur. Op het royale buitenterrein kun je diverse teambuildingsactiviteiten organiseren. Ook rondleiding over het erfgoed en een ritje met de locomotief is mogelijk. 

Van melkveebedrijf naar vergaderparadijs: Hoeve Rosa (Sevenum)
De koeien hebben inmiddels elders een fijn onderdak gevonden, nu kunnen meeting- en eventplanners terecht op het terrein van voormalige melkveebedrijf Hoeve Rosa in Sevenum. De locatie beschikt over vijf comfortabele en fijne vergaderruimtes die elk een eigen buitenruimte hebben. Het erf van de voormalige boerderij is opnieuw ingericht met veel groen, paadjes en nieuw water. Het terrein leent zich uitstekend voor diverse teambuildingsactiviteiten.

Privé-villa op de Veluwe: 't Witte Hoes (Otterlo)
Vergaderen in een historische villa die je helemaal voor jezelf hebt? Dat kan in 't Witte Hoes in Otterlo. De voormalige dokterswoning biedt een  plenaire vergaderruimte, twee afsluitbare subruimtes, een huiskamerrestaurant, een lounge, dertien hotelkamers en een riant terras. 't Witte Hoes ligt op slechts 500 meter van Nationaal Park de Hoge Veluwe. Wie echt in de natuur wil zitten, kan naar De Boshut: een houten hut midden in de bossen van de Veluwe waar paarden en een eigen kudde Schotse hooglanders vrij rondlopen. Buitenactiviteiten zijn mogelijk bij De Boshut en het nabijgelegen weiland. Kookworkshop worden in het huiskamerrestaurant georganiseerd. Of gaan jullie voor een bezoek aan het nabijgelegen Kröller-Müller museum?

Landgoed aan zee: Fletcher Landgoed Hotel Renesse
Een landgoed van 45 hectare met een dertiende-eeuws slot, een woonhuis, voormalige stallen en een eigentijds hotel met 43 kamers: Fletcher Landgoed Hotel Renesse combineert op Landgoed Moermond het nuttige met het sfeervolle. Het hotel beschikt over acht multifunctionele vergaderzalen, variërend van een ruime zaal voor grootschalige presentaties tot kleinere en lichte werkruimtes. Op het landgoed kunnen diverse teambuildingactiviteiten worden georganiseerd. Ook een bezoek aan Deltapark Neeltje Jans of een watersportactiviteit op het Grevelingenmeer kun je makkelijk combineren met een vergadering.

Verborgen locatie in het groen: De Spotter (Westelbeers)
De Spotter in Westelbeers (tussen Tilburg en Eindhoven) is een verborgen verblijf midden in de natuur, waar je wordt omringd door rust en ruimte. Alle wanden van het verblijf kunnen open zodat je een optimaal uitzicht hebt. Tijdens een break geniet je op de vlonder van een kop koffie. De Spotter maakt onderdeel uit van EIGENTIJDSERF. In de bostuin is veel mogelijk op het gebied van teambuilding en workshops. Ook beschikt EIGENTIJDSERF over zeventig hotelkamers.


 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Auteur: Sofie Fest

Tags: buitenlocatie Groene locatie Vergaderlocatie Live events De Panoven Zevenaar Hoeve Rosa Sevenum Limburg Gelderland Witte hoes Otterlo Fletcher Landgoed Hotel Renesse renesse zeeland De Spotter Tilburg eindhoven EIGENTIJDSERF Brabant
Algemene voorwaarden | privacy statement