Studio werkspoor kondigt nieuwe diensten aanStudio Werkspoor is vernieuwd en breidt haar diensten uit van alleen een studio naar inzetbaarheid als dé partner voor jouw online event. Met de aankondiging van de nieuwe diensten, kunnen ze de organisatie van een online event volledig uit handen nemen en hen daarbij koppelen aan de juiste (technische) partijen of externe locatie.

Studio Werkspoor breidt haar diensten uit met livestreams, on-demand video’s, podcasts en vergadermogelijkheden. Daarnaast ondersteunen en adviseren zij opdrachtgevers die niet voldoende tijd en de juiste expertise in huis hebben om de online events die ze organiseren meerwaarde te bieden en impactvol uit te zetten. “Met onze expertise en ervaring in de evenementenbranche weten we wat belangrijk is voor onze klanten die een online event willen organiseren. Wij hebben samenwerkingen met partners waardoor we het online event niet alleen kunnen voorzien van techniek, maar ook van andere eventonderdelen. Wij staan voor een persoonlijke aanpak en denken graag mee met de klant om hun beoogde (strategische) doelen te bereiken”, legt Suzanne Munter, projectmanager van Studio Werkspoor uit.

“Wij zien al een paar jaar dat online events nieuwe deuren openen om kennis te delen, te verbinden en het publiek mee te nemen in het verhaal van de organisatie. Daarom breiden wij niet alleen onze diensten uit, maar hebben we ook onze studio vernieuwd. Dit hebben we gedaan door het creëren van een huiskamersetting voor interviews en een talkshowsetting, dat geschikt is voor een panelgesprek of een inhoudelijke dialoog. Met de vernieuwing van de studio en het uitbreiden van onze diensten kunnen wij organisaties helpen bij hun plug & play event in onze studio, op hun eigen kantoor of zelfs op een externe locatie”, vervolgt Munter.

Nieuwe website
Met de uitbreiding van nieuwe diensten, nodigt Studio Werkspoor bezoekers uit om hun nieuwe website te verkennen. De nieuwe website is ontworpen om de ultieme gebruiksvriendelijke ervaring te bieden met handige tools en diensten die kunnen worden gebruikt. Zo is er een nieuwe feature dat het mogelijk maakt om via de website een locatiebezoek in te plannen voor de studio. Het doel van de nieuwe look en feel van de Studio Werkspoor website is om klanten beter te voorzien bij het vinden van de juiste locatie voor hun online event.
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Studio Werkspoor utrecht Vergaderlocatie live studio podcast
Algemene voorwaarden | privacy statement