Vergadertip: Better Meetings midden in het bos van de Utrechtse HeuvelrugBetter Meetings is een B-Corp gecertificeerde, huiselijke vergaderlocatie midden in het bos van de Utrechtse Heuvelrug. Je kunt hier alle denkbare buitenactiviteiten doen; van schapenhoeden tot Alcapa walks. Ook staan de regenlaarzen voor je klaar voor een Walk & Talk.

Vanaf dit voorjaar maak je kennis met de Walk Thru, waar je lekker in de bostuin langs alle boomstamstations loopt om je lunch en/of diner bij elkaar te scharrelen. Alle vormen van bosopstellingen zijn mogelijk, met of zonder vuurplaats en kleedjes, kampvuursessies en heerlijke BosBorrels.Een meetingdag kan er volgens Alexandra Fischer zo uit zien:

"In de ochtend arriveer je bij de Bosschuur midden in het bos van de Utrechtse Heuvelrug. Na een persoonlijk welkom stap je de bostuin binnen en neem je plaats op jouw plek in de buitenlucht. Het kampvuur staat aan, kleedje liggen klaar en kussentjes voor een comfortabele zit. Je luistert naar een inspirerende ochtendsessie waarbij de verse bonenkoffie en biologische theetjes uitgeserveerd worden. Tijdens de lunch loop je langs de diverse boomstam stations om jouw lunch bij elkaar te scharrelen. Hierna trek jij je regenlaarzen aan om tijdens een Walk & Talk te delen. Bij de middagsessie kijk je in de BosBios naar een presentatie. Nadien reflecteer je op de dag met je team onder het genot van een BosBorrel.’’

Uiteraard is de overdekte terras in de bostuin heel geschikt als het onvoorspelbare Nederlandse weer om de hoek komt kijken.Het Better Meetings Team
Net als bij iedere locatie zijn dit héle pittige tijden voor Better Meetings, ook voor het team. "Jongeren uit het speciaal onderwijs lopen hier stage in de keuken en bediening. In samenwerking met de verbonden onderwijsinstelling Heuvelrug College in Zeist, krijgen zij de juiste zorg en begeleiding om zich te ontwikkelen tot vakbekwame arbeidskrachten. Voor hen een eerste stap richting de arbeidsmarkt in de samenleving, voor ons een onmisbare samenwerking. Wij doen er alles aan om onze leerlingen in de keuken te kunnen blijven begeleiden en opleiden en dit verstopte bijzondere plekje te kunnen blijven behouden."

Meer weten? Check de website van deze mooie locatie!
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Better Meetings Vergaderlocatie Huiselijke vergaderlocatie utrechtse heuvelrug utrecht
Algemene voorwaarden | privacy statement