Start renovatie Muntgebouw Utrecht nabijHet is bijna zover. Eind december sluiten tijdelijk de deuren van het markante congres- en evenementencentrum Muntgebouw Utrecht. Maar niet voor lang, want na een grootschalige renovatie zullen er na de zomer 2024 weer evenementen en congressen georganiseerd kunnen worden.

Utrechts grootste monumentale congres- en evenementencentrum, dat al ruim 10 jaar geëxploiteerd wordt door The Attention Group, zal weer geweldig gaan schitteren. Het Rijksmonument zal een grondige renovatie ondergaan, worden verduurzaamd en toekomstbestendig worden gemaakt. Het wordt dé plek in Utrecht om te ontmoeten, verblijven, werken, relaxen en eten & drinken. Een levendige ontmoetingsplek, die van betekenis is voor Utrecht en ver daar buiten.

Laatste kwartaal
“Het beloven drie bijzondere laatste maanden te gaan worden dit jaar. Waarin we nog vele mooie congressen gaan organiseren en nog her en der ruimte is voor de laatste boekingen in onze populaire locatie”, aldus Adriaan Derksen, pandbewaarder van Muntgebouw Utrecht. Met alle medewerkers zijn al verregaande afspraken gemaakt om in andere locaties van The Attention Group aan de slag te gaan of om hen te begeleiden naar een andere werkgever. “Zonder hen waren we nooit zover gekomen de afgelopen tien jaar. Veel dankbaarheid richting ons prachtige team dat echt het verschil heeft gemaakt”, aldus Adriaan.

Zusterlocatie
The Attention Group is de gelukkige eigenaar van meerdere monumentale locaties. Mariënhof Amersfoort zal extra ruimte gaan creëren in haar agenda om de vele trouwe gasten van het Muntgebouw de gelegenheid te geven daar hun congressen en events te organiseren.

Toekomst
The Attention Group kijkt reikhalzend uit naar 2024. Dan is niet alleen het Muntgebouw prachtig gerestaureerd, maar is het iconische gebouw ook klaar voor een duurzame en sprankelende toekomst waar congressen en events weer een belangrijke rol gaan spelen. 

Over The Attention Group
The Attention Group (TAG) is een succesvol ondernemerschap van Pieter Aalbers en Adriaan Derksen, dat door investeerders steeds vaker gevraagd wordt om mee te denken over de herontwikkeling van markante locaties met vernieuwende meeting-, horeca- en leisureconcepten. TAG heeft inmiddels al meerdere monumentale gebouwen omgetoverd in gewilde vergader-, congres- en evenementenlocaties in het topsegment en voert voor eigen risico de volledige exploitatie. "Wij geven als het ware de Mariënhof Amersfoort & Muntgebouw Utrecht terug aan onze gasten én de omgeving en diezelfde ambitie hebben we met Landgoed Brakkesteyn", aldus de gedreven ondernemers.

De bedrijven en/of concepten van The Attention Group worden meermaals als benchmark gebruikt en zijn al vaker onderscheiden. Zo is de Mariënhof uitgeroepen tot beste trouwlocatie en meetinglocatie, is de wijnbar Zuster Margaux finalist geworden in de landelijke verkiezing van beste wijnbar en Muntgebouw Utrecht als jaren achtereen de beste XXL meeting locatie van de provincie Utrecht.
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Muntgebouw Utrecht utrecht Locatie The Attention Group Congreslocatie evenementenlocatie Vergaderlocatie
Algemene voorwaarden | privacy statement