Vergaderen in een Boomhut, voormalige Gevangenis of tussen de KamelenMet de collega's de boom in of samen achter slot en grendel? Vergaderen hoeft helemaal niet saai en oninspirerend te zijn. Zeker niet als je kiest voor een (té) gekke vergaderplek. 

De unieke vergaderlocaties op OrigineelVergaderen.nl geven je dat instant ‘WOW’ gevoel en maken dat je collega’s met veel plezier naar je kwartaalbijeenkomst, heidag of teambuilding afreizen. Het platform OrigineelVergaderen.nl dat in 2018 is gestart is onlangs compleet vernieuwd. Een nieuwe look & feel die helemaal is gericht op ‘ontdekking’. Via het platform vind je een échte unieke vergaderplek passend voor jouw gezelschap. Een (té) gekke vergaderplek waarvan je het bestaan niet wist.

Wist jij bijvoorbeeld dat je kunt vergaderen in een cockpit suite naast een originele Boeing cockpit met vliegsimulator? Of op een Indoor camping waar het gras vloerverwarming heeft? Huur een privé-eiland exclusief voor jouw gezelschap of ga vergaderen in een Tipi tent in de duinen. 

Op OrigineelVergaderen.nl vind je de leukste locaties voor een succesvolle vergadering, teambuilding, workshop of andere zakelijk evenement.

Directeur Egan van Doorn: “Alle locaties op OrigineelVergaderen.nl zijn ‘Officieel Origineel’ en wijken dus af van het standaard vergaderhok in een saai kantoorgebouw. Ze zijn  door ons team zorgvuldig geselecteerd op basis van originaliteit. Zo weet je zeker dat je terecht komt op een vergaderlocatie waar nog lang over nagepraat zal worden.”


 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: OrigineelVergaderen.nl Vergaderlocatie
Algemene voorwaarden | privacy statement