Music Meeting Lounge voorzien van gepatenteerd luchtzuiveringssysteemZuiver vergaderen 
Als eerste vergaderlocatie in Nederland heeft Music Meeting Lounge haar ruimte voorzien van een gepatenteerd luchtzuiveringssysteem. Dit systeem is het enige systeem in zijn soort ter wereld dat met succes COVID-19 specifieke klinische onderzoeken heeft ondergaan en de binnenlucht voor 99,9% zuivert van bacteriën, pollen, schimmels en virussen, waaronder het COVID-19 virus wat onze samenleving teistert en samenkomen bemoeilijkt. 

Angst voor slechte ventilatie
Sinds de uitbraak van het COVID-19 virus heeft de vergadermarkt ernstig te kampen met een continu stroom aan annuleringen met als gevolg een (te) lage bezetting. Ofschoon men conform de richtlijnen (nood)zakelijk bijeen mag komen tot maximaal 30 personen, geldt er bij veel organisatieseen algeheel verbod op extern vergaderenof overheerst de angst bij velen om met elkaar samen te scholen in slecht geventileerde ruimtes terwijl de wens én noodzaak om elkaar weer live te zien met de dag groeit. 

De oplossing 
Grote boosdoeners bij het verspreiden van het virus zijn aerosolen. Deze minuscule druppeltjes blijven lang zweven in de lucht en als er niet goed geventileerd wordt dan kunnen ze urenlang circuleren. Aerosolen vervliegen bij goede ventilatie zoals het tegen elkaar openzetten van ramen.“Omdat niet iedereen, en zeker bij slechte weersomstandigheden, dit prettig vindt hebben wij gekozen voor ionisatie via een sterionizer. Deze techniek zorgt ervoor dat ionen zich vasthechten aan vuile stoffen zoals virussen die vervolgens onschadelijk gemaakt worden. Dankzij dit slimme systeem, de Aura Smart Air, kan men bij ons veilig en zorgeloos samenkomen”, aldus Jennifer Lam, locatiemanager van Music Meeting Lounge.

Onderscheidend vermogen
Music Meeting Lounge zet naast al eerder genomen strenge maatregelen met de aanschaf van de Aura Smart Air,weer een belangrijke stap in de juiste richting om haar klanten een onvergetelijke maar ook veilige vergaderomgeving te bieden. De locatie realiseerde vanaf de opening (januari 2018) een zeer hoge bezettingsgraad vanwege haar unieke en onderscheidend concept en won in 2019 de Provincie Award voor de beste kleinschalige vergaderlocatie. Eigenaar Marianne Kuiper: ‘wij gaan niet als verlamd stilzitten, afwachten en hopen op betere tijden. Deze crisis stimuleert juist onze creativiteit en aanpassingsvermogen. We willen niet alleen een van de leukste locaties zijn én blijven maar ook de veiligste.’

 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Music Meeting Lounge Vergaderlocatie luchtzuiveringssysteem coronaproof Amstelveen Aura Smart Air
Algemene voorwaarden | privacy statement