Provincie Awards 2022: petje af!Uitreiking Provincie Awards door MeetingReview

Elk jaar op 1 september maakt online review platform voor de vergader- en evenementenbranche MeetingReview de winnende locaties bekend van de Nederlandse Provincie Awards. De beste drie locaties in elk van de vijf categorieën, van klein tot groot, ontvangen dan een mail met daarin de erkenning. Zij mogen zich een jaar lang de beste locatie van hun provincie noemen!

Alle winnaars vind je hier.

Een heugelijke dag voor bijna 100 meeting- en eventlocaties in Nederland in een periode die overschaduwd wordt door coronamaatregelen. En waarin de markt wordt heen en weer gesleurd tussen hoop en wanhoop. De award is een extra waardering voor de locaties die zich staande hebben weten te houden en zich maximaal hebben ingezet voor hun gasten. Zij lieten zich van hun beste kant zien. “Wij feliciteren alle winnende locaties en nemen ons petje af om in deze tijd een goede performance neer te zetten” aldus Robert Spakman, initiatiefnemer van het online review platform.

“Natuurlijk is het aantal reviews verder afgenomen ten opzichte van vorig jaar, maar de verwachtingen zijn positief. De agenda’s van locaties zijn voor september goed gevuld en de locaties kunnen zich weer van hun beste kant laten zien. Wat uiteraard een uitdaging wordt want onze branche kampt met grote personeelstekorten”, vertelt Robert.

Als beste provincie kwam Utrecht met 582 deelnemende locaties uit de bus met een gemiddelde reviewscore van 9,05. In de meetperiode zijn in totaal 36.494 reviews over locaties achtergelaten en hebben ruim 5.400 locaties in Nederland deelgenomen.

NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Auteur: Marco Kole

Tags: MeetingReview Provincie Awards
Algemene voorwaarden | privacy statement