Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten wint eerste plaats Publieksprijs MeetingReviewPositief nieuws voor Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten om 2021 mee te starten! Op 1 januari heeft MeetingReview namelijk de winnaars van de Publieksprijs 2021 bekend gemaakt. Met dank aan alle reviews die gasten over Kontakt der Kontinenten hebben geschreven heeft het conferentiehotel de eerste prijs gewonnen in de categorie large: locaties met zaalcapaciteit tot 250 personen.

De eerste plek werd bereikt met een totaal van 1.272 reviews, een score van 1139 en een gemiddelde beoordeling van 9,1. Een prachtig resultaat, zeker in de huidige tijd waarin een groot aantal conferenties op aangepaste wijze - coronaproof én op 1,5 meter - hebben plaatsgevonden.

Bekijk hier alle reviews van Kontakt der Kontinenten.

Over MeetingReview

MeetingReview is een online platform waarop je vergaderlocaties kunt vinden en reserveren. De reviews geven hierbij een goed beeld van wat je kunt verwachten. De aangesloten locaties worden beoordeeld op het boekingsproces, eten & drinken en de gebruikte ruimte. Daarnaast is er ook een totaalbeoordeling waarin rekening wordt gehouden met de prijs, kwaliteit en gastvrijheid van de locatie.

Over Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten

Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten is gevestigd in Soesterberg. Het hotel wordt omringd door de natuur van de Utrechtse Heuvelrug en bestaat uit twee historische gebouwen met 25 conferentiezalen en 130 hotelkamers. Ook is er een bostuin voor recreatie en een evenementenveld voor activiteiten.  De twee gebouwen zijn oorspronkelijk een missiehuis en klooster. Nu vormen ze een eigentijds conferentiehotel dat voorzien is alle gemakken en faciliteiten van nu, waaronder het recent geopende ‘KonneKt restaurant, bar en lounge’. Een plek waar wereldse gastvrijheid in de genen zit en waar duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen vanzelfsprekend is.

NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Auteur: Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten

Tags: Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten Publieksprijs MeetingReview Reviews
Algemene voorwaarden | privacy statement