Reviews bewijzen: Coronaproof ontmoeten op een vergader- of eventlocatie kan!De mogelijkheden zijn beperkt maar binnen de beperkingen lezen we in reviews dat veilig zakelijk ontmoeten ook in april al kan. “Support your locals” als je denkt aan je volgende hybride meeting of event in een schouwburg, hotel of conferentiecentrum:

Het zijn rare tijden met corona. Ik waardeer de flexibiliteit van de medewerkers van Stayokay enorm om te kijken wat wel kan en oplossingen te bedenken voor wat niet kan”, aldus Charlotte over Stayokay Utrecht - Bunnik

Wouter over Schouwburg Venray: “Professionele, kundige en gastvrije ontvangst en ondersteuning van voorbereiding tot uitvoering. Vanaf het eerste contact werd (pro-)actief meegedacht over mogelijkheden en passende oplossing. Fraaie locatie en dito uitstraling maken de schouwburg tot een ideale uitvalsbasis, ook voor online events.

Onze vergadering met bestuur en directies was prima coronaproof geregeld. Een zeer klantvriendelijke dame meldde zich voor aanvang van de vergadering persoonlijk bij mij als contactpersoon en informeerde nog naar speciale wensen”, aldus Miriam over Van der Valk Hotel Stein-Urmond.

Mireille over Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten: “Life's about enjoying the little things in life: (being of) service. Bij Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten is niets te veel gevraagd voor het team. Zo reden Aaron en Robin mij met al mijn trainerstassen naar de zaal, stond Said me op te wachten met de sleutel en gaf directeur René de groep hoogstpersoonlijk corona-instructies. Binnen trainen, buiten trainen, koekjes, dilemma's en goede koffie. En dan heb ik het personeel van de receptie, techniek en keuken nog niet eens genoemd. Fijne club. Ik hoop de volgende keer weer op zo'n goede service.”
 

NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Auteur: Marco Kole

Tags: Reviews coronaproof Service MeetingReview Stayokay Utrecht - Bunnik Schouwburg Venray Van der Valk Hotel Stein-Urmond Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten
Algemene voorwaarden | privacy statement