NH Hotel wint Provincie Award van MeetingReviewNH Hotel Amsterdam Schiphol Airport, partner van Event Park Amsterdam, is op basis van haar continu hoog scorende klantreviews op MeetingReview verkozen tot beste meeting- en eventlocatie van Noord-Holland in de categorie XXL (vanaf 500 personen).

Verfrissend groene locatie
Veel van de klantreviews van NH Hotel Amsterdam Schiphol Airport op MeetingReview verwijzen specifiek naar de nieuwste aanwinst van het hotel: the Greenhouse, restaurant en evenementlocatie in één. Het volledig in glas uitgevoerde ontwerp is geïnspireerd door de wereldberoemde Nederlandse kassen. Hier kun je eten en/of samenkomen tussen het verfrissende groen in een echte ‘oxygen bubble’ vol met planten. De ruimte kan gebruikt worden voor uiteenlopende evenementen, zoals galadiners, walking dinners en voor meetings in theateropstelling.

Beste graadmeter klanttevredenheid
NH Hotel Amsterdam Schiphol Airport is partner van het eerste uur van Event Park Amsterdam, het congresbureau van de regio Haarlemmermeer. Mike Steggerda, general manager van NH Hotel Amsterdam Schiphol Airport, is blij met de Provincie Award: “Deze award is ons toegekend door onze meeting- en eventklanten en betekent voor mij daarom zoveel meer dan het oordeel van een vakjury. Het is de best denkbare graadmeter voor onze klanttevredenheid.”

Provincie Award: waardering door geverifieerde klanten
MeetingReview reikt de Provincie Award jaarlijks uit in vijf categorieën, waaronder de categorie XXL (voor locaties met meetingfaciliteiten vanaf 500 personen). Op de website kunnen gasten een review achterlaten en daarmee locaties beoordelen op onder andere het boekingsproces, de locatie zelf, de begeleiding, de zaal- en F&B faciliteiten.
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: NH Hotel Amsterdam Schiphol Airport MeetingReview Event Park Amsterdam Provincie Awards Haarlemmermeer
Algemene voorwaarden | privacy statement