Convention Bureau Event Park Amsterdam neemt deel aan IBTM WorldEvent Park Amsterdam, het Convention Bureau van gemeente Haarlemmermeer, neemt van 29 november t/m 1 december aanstaande opnieuw deel aan de internationale zakelijk toeristische beurs IBTM World in Barcelona.

Tijdens deze beurs zal Event Park Amsterdam zoveel mogelijk internationale meeting planners proberen te informeren en inspireren, met als ultieme doel hen te verleiden tot een bezoek aan de groene, waterrijke en duurzame gemeente Haarlemmermeer.

Event Park Amsterdam ligt midden in de driehoek Amsterdam, Haarlem en Leiden en is vrijwel altijd goed en snel bereikbaar. Met onder andere luchthaven Schiphol, EXPO Greater Amsterdam en 36 moderne hotels (samen goed voor ruim 4.500 kamers en 8.500 bedden) binnen haar grenzen is Haarlemmermeer -op nog geen 20 minuten rijden van het centrum van Amsterdam- een zeer aantrekkelijke bestemming voor de planning en organisatie van internationale zakelijke bijeenkomsten. Hotelkamers zijn er gemiddeld 30% goedkoper dan in de omliggende historische steden.      
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Convention Bureau Event Park Amsterdam Event Park Amsterdam IBTM World 2022 Haarlemmermeer
Algemene voorwaarden | privacy statement