Bazelmans AV Amsterdam partner van Convention Bureau Event Park Amsterdam



Naast de hoofdvestiging in Veldhoven is Bazelmans AV recent ook in Hoofddorp gevestigd. Daarmee zijn zij in de twee grootste evenementenregio’s van Nederland vertegenwoordigd. 

Salesmanager Martijn van Riel vertelt: “Bazelmans AV is van origine een familiebedrijf. Bij Bazelmans AV staan waarden als bezieling, vakmanschap en klantgerichtheid centraal. Door onze jarenlange expertise en ervaring in de wereld van licht, beeld en geluid hebben onze opdrachtgevers vertrouwen in ons. Wij geloven in het verbinden van mensen en zaken, omdat we geloven dat je samen de mooiste dingen bereikt.”

Zo sloot Bazelmans AV zich ook aan bij Event Park Amsterdam, het convention bureau van de evenementenregio Haarlemmermeer, tussen Amsterdam, Haarlem en Leiden. Het bureau vertegenwoordigt nu 37 businesshotels, evenementenlocaties en toeleveranciers. Gelijktijdig representeert zij internationaal officieel de zakelijk toeristische markt van de gemeente Haarlemmermeer.  
 
“Wij zijn verantwoordelijk voor leadgeneratie en adviseren (inter)nationale meeting planners tijdens hun zoektocht naar een aantrekkelijk in de regio gevestigd hotel, een bijzondere evenementenlocatie of een toeleverancier. Waar gewenst verzorgen en begeleiden wij onder andere ook site-inspections, bemiddelen wij gedurende het inkoopproces en/of begeleiden wij pitches en BID’s. Daarnaast organiseren wij regelmatig partnerbijeenkomsten, nemen wij deel aan (inter)nationale beurzen en events én zijn wij voor onze partners de ogen en oren binnen de gemeente en onze markt. 

Het is fantastisch dat er zich weer een professionele AV-aanbieder bij ons aangesloten heeft. Dan kunnen wij onze opdrachtgevers ook op dat gebied optimaal laten adviseren”, aldus Michiel Smilde, destinatiemanager van convention bureau Event Park Amsterdam.    
Accountmanager Bazelmans Amsterdam, Rob van den Bree, vult aan: “Bij Bazelmans AV willen we verwachtingen overtreffen. Dat doen we door het leveren van state-of-the-art oplossingen voor licht, beeld en geluid. Zowel door verhuur als verkoop van vaste installaties. We werken met high-end A-merken en enthousiaste, innovatieve vakmensen. De succesfactor van Bazelmans AV zit in het principe van horen, zien en voelen. Spektakel kun je maken, maar moet je bovenal beleven. Dus richten we ons op de zintuigen van het publiek. We kunnen versnellen als het werk daar om vraagt. Wij genieten van samenwerken naar een deadline en de kick die we samen voelen als alles op zijn plek valt. We prikkelen, verrassen en vermaken. Bazelmans garandeert de ultieme beleving.”
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Bazelmans AV Event Park Amsterdam Haarlemmermeer
Algemene voorwaarden | privacy statement