Flint introduceert de Take Away PaasbrunchNa de succesvolle kerstdiners en Valentijnsdiners komt Flint met de Take Away Paasbrunch. De brunch box bestaat uit een complete box met koude en warme gerechten die op 1e paasdag kan worden afgehaald in Flint. Thuis kan er direct begonnen worden met de brunch: de warme gerechten worden deze keer ook warm meegegeven.

Chef-kok Michelle pakt flink uit voor de brunch box. De goed gevulde box bevat onder andere Engelse scones, voorjaarsquiche, diverse wraps, sandwiches, een salade en een soepje. De complete inhoud van de box is terug te vinden op de website van Flint. Ook aan de kinderen is gedacht door middel van een speciale kinderbrunch box met verrassing.

Geef een Take Away Paasbrunch cadeau
De Take Away Paasbrunch is uitermate geschikt om cadeau te doen aan bijvoorbeeld ouders of grootouders. Nu het niet mogelijk is om Pasen met de familie te vieren is dit een mooi alternatief om er toch een mooie Pasen van te maken. Flint zorgt er voor dat de Paasbrunch in een feestelijke box kan worden opgehaald.

Flint Vrienden krijgen een extraatje
Flint heeft in het huidige theaterseizoen 850 Vrienden. De Flint Vrienden mogen rekenen op een extra presentje bij hun bestelling. 
 
Take Away Paasbrunch bestellen
De Paasbrunch box is 24 uur per dag op www.flint.nl/pasen te bestellen. Telefonisch bestellen kan bij het bespreekbureau. Het bespreekbureau is geopend van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur. Bestellen kan tot en met woensdag 31 maart 2021. De brunch box is op 1e Paasdag af te halen in Flint tussen 8.30 en 11.00 uur.

 

Tags: Flint amersfoort Take Away Paasbrunch
Flint theater, evenementen, congressen | bekijk uitgebreid bedrijfsprofiel
Coninkstraat 60
3811 WK
Amersfoort
Nederland
Algemene voorwaarden | privacy statement