Flint theater, evenementen, congressenBij Flint in Amersfoort bent u voor een vergadering of congres aan het juiste adres.

Flint
Uw gasten het gevoel geven dat zij sterren zijn gedurende uw evenement? Dan bent u in Flint op de juiste plek. Beleef de unieke sfeer van het theater waar u bijvoorbeeld een spetterende cabaretvoorstelling of een fantastisch concert exclusief voor uw bedrijf of uw relaties organiseert. Met een driegangendiner vooraf en een dansavond na afloop biedt u uw gasten een onvergetelijke ervaring. Ook professionele evenementen, zoals een inhoudelijk congres of een thematische beurs krijgen vorm in één van de zalen die Flint rijk is.

Rabobank Theaterzaal
Nestel uzelf in het warme rode pluchen van de Rabobank Theaterzaal. Omringd door honderden lampjes komt hier uw ideale evenement tot leven. Benut het toneel voor uw diner of receptie, voor een exclusieve uitstraling! Ook zittend in de zaal voelt u zich een vip te midden van 800 gasten, want onze technici, cateraar en eventuele artiesten doen er alles aan om uw bijeenkomst tot een succes te maken. Combineer het comfort van de Rabobank Theaterzaal met het bruisende karakter van de AFASzaal voor een zeer compleet evenement, waar uw gasten nog lang over napraten.

AFASzaal 
Treed binnen in een zilveren entree vol glitter. In een stijlvol aangeklede ruimte openbaart zich een nachtclub à la Moulin Rouge. Proef een glas heerlijke champagne, dwaal langs de mysterieuze lichten en laat u door de verleidelijke klanken meevoeren naar een onvergetelijke avond! De AFASzaal van Flint tovert u moeiteloos om tot uw gedroomde locatie. Alleen het podium staat vast.

Ook organiseert u in AFASzaal een succesvolle zakelijke bijeenkomst. Boekpresentaties met genodigden, een productlancering, de kick-off van een nieuw politiek seizoen? Vanaf 150 personen creëren we een intieme sfeer. In een Lagerhuisopstelling met 300 deelnemers voert u enerverende debatten. Laat uw dagvoorzitter een panelgesprek leiden vanaf ons uitdagende podium; overtuig de zaal met een stevig inhoudelijk programma. Alle ingrediënten voor een professioneel en veelzijdig congres zijn aanwezig.

Foyers en subzalen
Wilt u de capaciteit van de Rabobank Theaterzaal of AFASzaal uitbreiden met een intieme ruimte voor borrelen, netwerken, of bijvoorbeeld vergaderingen? In de diverse foyers en subzalen bieden we u die mogelijkheid. Zo is de vernieuwde panoramalounge op de derde etage een lust voor het oog. Met uitzicht op het oude centrum van Amersfoort geniet u extra van uw bijeenkomst. Of wat dacht u van een lunchmeeting in de artiestenfoyer? Zo ver achter de schermen is uw bezoek nog nooit geweest! Ons unieke pand is multifunctioneel inzetbaar voor alle zakelijke en feestelijke gelegenheden, groot of klein. In de foyers en subzalen zijn alle horecafaciliteiten binnen handbereik.

Vergaderen
Naast de grotere zalen heeft Flint ook diverse kleinere ruimtes, geschikt voor meetings of vergaderingen tot 100 personen. In de inspirerende omgeving en sfeer van een theater vergadert u net even anders! Kijk voor onze vergaderarrangementen op www.flint.nl/evenementen

 

Flint theater, evenementen, congressenConinkstraat 60
3811 WK
Amersfoort
Nederland
T: 033 - 422 9230

Content van dit bedrijf

Flint heeft het doek geopend voor 1,5 meter events
Internationale deelnemers komen bijeen in Amersfoort tijdens het ECG Congres
Waar moet je op letten tijdens een locatiebezoek?
No more no show - tips voor een hoge opkomst bij jouw evenement
Flint Kampvuurconcert - Genieten met je collega's
Technische mogelijkheden tijdens je evenement in Flint
Case: Neerlands Diep
Tips: Interactie creëren tijdens evenement of congres
BLOG Feestend het oude jaar uit en het nieuwe jaar in!
Flint en AFAS verlengen samenwerking na drie succesvolle jaren
Organisatoren, regisseur en presentator over het Sportgala
Hoe hoog leg jij de lat? 5 Tips om het uiterste uit je congres te halen
Tips en Tricks bij de organisatie van een bedrijfsuitje
Do’s and dont’s voor je goodiebag
Tips en Tricks bij de organisatie van een bedrijfsuitje
Do's and dont's voor je goodiebag
He, alweer een nieuwjaarsbijeenkomst
Happy New Years-arrangementen
Special groepsarrangement bij Flint
Flint: een warm bad voor theater en evenementen
Algemene voorwaarden | privacy statement