Flint geeft intiem concert weg in voortuinFlint verloot aankomende maand een concert bij iemand in de voortuin. De Amersfoorters Manon & Paul geven dit intieme concert voor één van de bestellers van het Take Away Valentijnsdiner. Het Take Away Valentijnsdiner is een culinair driegangendiner waarbij men thuis alleen nog maar de finishing touch hoeft te verzorgen. De meeste voorbereidingen zijn door de chef-kok van het theaterrestaurant al gedaan.

Manon & Paul
Manon & Paul zijn twee gepassioneerde muzikanten die elkaar gevonden hebben in het leven én in de muziek. In een relaxte intieme setting spelen zij akoestische covers van bekende en minder bekende artiesten, in een eigen versie. Tijdens dit intieme concert zullen zij romantische liedjes ten gehore brengen in een gezellige setting bij iemand in de voortuin. Nu de theaters gesloten zijn heeft het theater in Amersfoort een manier bedacht om toch nog cultuur te brengen.

Take Away Valentijnsdiner
Op het menu staat een culinair hoogstaand driegangendiner met onder andere oesters, garnalen en red velvet cheesecake. Er kan gekozen worden uit een normale en een vega variant. Zelfs een broodje vooraf of een fles wijn kan mee besteld worden op de website van Flint. De gerechten staan op zondag 14 februari tussen 12.00 en 17.00 uur klaar om opgehaald te worden. Middels een instructievideo kan men de gerechten thuis in een handomdraai op tafel zetten. 


Kans maken op het privéconcert
Om kans te maken op het privéconcert van Manon & Paul hoeft men alleen maar het Take Away Valentijnsdiner te bestellen. Ze zijn 24 uur per dag op www.flint.nl/valentijn te bestellen. Telefonisch bestellen kan bij het bespreekbureau. Het bespreekbureau is geopend van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur. Bestellen kan tot en met woensdag 10 februari 2021.

 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Flint amersfoort Valentijnsdag Valentijnsdiner Theater Manon & Paul
Algemene voorwaarden | privacy statement