Flint heeft het doek geopend voor 1,5 meter eventsWat een fijn nieuws. Met de aangekondigde versoepelingen mogen wij onze gasten weer ontvangen voor een congres of evenement! Vanaf vandaag is Flint helemaal klaar voor een uniek 1,5 meter event.

Binnen Flint hebben we ons de afgelopen weken voorbereid om onze gasten met een gepaste afstand te laten samenkomen. We hebben Flint en haar zalen zo ingericht dat toch de vertrouwde theaterbeleving beleefd wordt en het de gast aan niets ontbreekt. We kunnen in de Rabobank Theaterzaal groepen tot 146 gasten ontvangen en in de AFASzaal tot 176 gasten.

Om een congres of evenement tot een succes te maken heeft Flint een eigen 1,5 meter protocol uitgewerkt. Hierin staan de richtlijnen die gehanteerd worden voor een zakelijke bijeenkomst. Uiteraard zijn alle locaties van Flint sfeervol aangekleed, zodat er niet ingeleverd wordt op de sfeer en beleving. Wij kijken samen met de opdrachtgever naar de wensen, zodat we de juiste opstelling voor ieder gezelschap kunnen faciliteren. Tijdens de lunch en de borrel staan de gestelde voorzorgsmaatregelen met betrekking tot de hygiëne voorop. Per bijeenkomst wordt gekeken naar de beste en veiligste invulling (van de dag).

Ook wordt het luchtbehandeling systeem binnen Flint aangepast, zodat alle ‘vervuilde’ lucht wordt afgezogen en dat er alleen maar ‘schone’ verse buitenlucht naar binnen wordt gebracht in het gehele pand.

Een congres of bijeenkomst gepland voor meer dan het maximale aantal personen? Flint beschikt gelukkig over alle technische faciliteiten om een succesvolle webconferentie mogelijk te maken. Wij spelen namelijk graag in op de trend van nu: online bijeenkomsten en congressen. Zo kan er toch voor een grote groep een congres georganiseerd worden. Ook bieden wij hybride evenementen aan. Bij deze evenementen is een deel van de genodigden fysiek aanwezig en een deel volgt het evenement via een livestream. Flint biedt alle technische mogelijkheden, voor ieder type evenement!

 

NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Auteur: Flint

Tags: Theater Flint amersfoort 1,5 meter Corona-crisis Hybride events
Algemene voorwaarden | privacy statement