Online en hybride events bij FlintHoe wordt een groot publiek bereikt, als we elkaar niet live kunnen ontmoeten? Hybride events zijn de ideale oplossing voor het bereiken en betrekken van uw doelgroep. Van presentatie tot seminar of ronde tafel gesprek, het kan allemaal. Deelnemers ontmoeten elkaar online via livestream en een kleinere groep ontvangen we binnen Flint als ware VIP’s in het theater. Of u vanuit huis meekijkt of in de zaal zit, Flint zorgt voor de juiste beleving.
 
Dit kan vanaf de studio op het toneel van de Rabobank Theaterzaal met de prachtige rode pluche stoelen op de achtergrond. U kunt ook kiezen voor de meer industriële look van de AFASzaal. En wat dacht u van een muzikale break vanaf het podium in de foyer? Ook de kleedkamers zijn te gebruiken voor bijvoorbeeld verschillende subsessies of 1 op 1 gesprekken. Het officiële programma kunt u natuurlijk ook afsluiten met stand-up comedy vanaf het balkon in de zaal. Naast al deze mogelijkheden denken wij ook graag mee over de invulling en de aankleding van de verschillende ruimtes.
 
Bent u op zoek naar een unieke locatie met de perfecte technische faciliteiten voor uw hybride of online event? Dan bent u bij Flint aan het juiste adres!

 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Flint Theater amersfoort Online events Hybride events
Flint theater, evenementen, congressen | bekijk uitgebreid bedrijfsprofiel
Coninkstraat 60
3811 WK
Amersfoort
Nederland
Algemene voorwaarden | privacy statement