Next Venue: Een unieke locatie voor jouw relatiebijeenkomst, heisessie, vergadering of bedrijfspresentatieCentraal Ketelhuis

Ben jij op zoek naar een unieke locatie voor jouw volgende relatiebijeenkomst, heisessie, vergadering of bedrijfspresentatie? Next Venue biedt hiervoor verschillende karakteristieke locaties in Midden-Nederland. Inspireer of informeer, vier of verbind: in een Next Venue-locatie wordt jouw evenement onvergetelijk. Ontdek snel welke decor het beste past bij jouw event!


Organiseer jouw volgende evenement bij Next Venue

Next Venue biedt inspirerende omgevingen met verschillende soorten belevingen: historisch, industrieel, landelijk of innovatief. Wij gaan voor ontmoetingen die ertoe doen en helpen organisaties en mensen om op een indrukwekkende manier te verbinden. Met meerdere evenementenlocaties en evenementenconcepten voor zowel online, hybride als fysieke bijeenkomsten is er altijd een optie die voldoet aan jouw wensen. Voor welke beleving kies jij?


Het Oude Magazijn

Industrieel: breng jouw event tot leven

Houd jij van een stoere look and feel? Op De Wagenwerkplaats in Amersfoort vind je twee industriële pareltjes voor kleinschalige evenementen: Centraal Ketelhuis en Het Oude Magazijn. Beide locatie zijn geschikt voor gezelschappen tot 250 personen en kunnen eventueel gecombineerd worden. Het industriële karakter van Centraal Ketelhuis komt vooral goed tot uiting in het interieur. Zo is er een bar waarin staal is verwerkt en doen de originele buizenstelsels aan de wand dienst als kunstobject.

Het pand van Het Oude Magazijn heeft een warm interieur dat fraai contrasteert met authentieke industriële eyecatchers. Door het hoge dak met de originele, houten spanten valt veel daglicht naar binnen, wat een verrassend, ruimtelijk effect geeft. Klinkt goed, nietwaar!?

Tip: zoek je een industriële locatie voor een groot congres, beurs of personeelsfeest? Kijk dan ook zeker eens bij de Rijtuigenloods, eveneens gelegen op De Wagenwerkplaats in Amersfoort.


Kasteel de Schaffelaar

Historisch: organiseer jouw evenement in stijl

Wil jij echt indruk maken? Kies dan voor één van onze stijlvolle locaties, gelegen op een prachtig landgoed. Kasteel de Schaffelaar in Barneveld is één van onze historische parels: een monumentaal kasteel met een exclusieve uitstraling. Het kasteel is voorzien van acht stijlvolle, multifunctionele ruimtes van verschillende grootte en is geschikt voor gezelschappen vanaf dertig personen. Of kies Oranjerie Hydepark in Doorn: ook gelegen op een prachtig landgoed, omgeven met sierlijke parktuinen. De oranjerie beschikt over de Oranjekas: een lichte, plenaire zaal voor gezelschappen tot honderd personen. Daarnaast zijn er drie luxe en multifunctionele subruimtes voor workshops en breakout-sessies, geschikt voor 8 tot 25 personen.


De Veenderhoeve

Landelijk: jouw bijeenkomst in het groen

Alle rust en ruimte van een landelijke omgeving ervaren? Dan is De Veenderhoeve of Hoeve Sparrendam de perfecte locatie voor jouw bijeenkomst! De Veenderhoeve is een sfeervolle locatie voor bijeenkomsten in alle soorten en maten waar groepen tot 120 personen terechtkunnen. Met zijn grote boogramen, houten gebinten en lichte, warme interieur biedt de hoeve je het beste van heden en verleden. Er is een grote zaal tot je beschikking. Voor breaks of borrels is het mogelijk om de riante tuin met buitenbar en terrasoverkapping erbij te betrekken.

Ook bij Hoeve Sparrendam vind je alles rust en ruimte. Deze locatie is geschikt voor gezelschappen tot 250 personen en beschikt over verschillende subruimtes. Handig als je meerdere programma-onderdelen tegelijkertijd wilt laten plaatsvinden. Ook kan je gebruik maken van de naastgelegen karakteristieke burcht: perfect voor workshops of presentaties. Ook hier kun je buiten genieten van de landelijke omgeving op het terras.

Mauritskazerne

Innovatief: alle mogelijkheden voor jouw evenement?

Een ultiem decor voor jouw foodevent? Denk dan eens aan de Mauritskazerne in Ede: de foodontmoetingsplek van Nederland voor bedrijven, organisaties en overheden. Een unieke locatie in het hart van de FoodValley om te vergaderen en te ontmoeten. Overleg in de Mushroom, brainstorm in de Sweetroom, houd je strategische sessie in de Potatoroom of ga lekker actief aan de slag in de Chefsroom. Ook biedt de Oyster Room veel comfort en luxe faciliteiten. De ruimtes zijn geschikt voor gezelschappen van 14 tot 75 personen.

Een andere veelzijdige evenementenlocatie is De Werelt in Lunteren. Met diverse zalen, een eigen restaurant, wellnesscentre en de Veluwe ontvang je hier moeiteloos groepen van 10 tot 600 personen. Ook ideaal voor meerdaagse bijeenkomsten doordat je bij De Werelt kunt overnachten in één van de 125 luxe hotelkamers.Oranjerie Hydepark

Vertel eens, welk decor past het beste bij jouw event?

Hebben de locaties je interesse gewekt en wil je meer weten? Dat begrijpen wij maar al te goed. Bekijk alle locaties via onze website en stel gemakkelijk jouw ideale evenement samen. Geef de gewenste invulling aan jouw evenement en krijg direct een prijsindicatie. Toch nog vragen? Stuur een mail naar info@nextvenue.nl of bel 088 000 15 21. Wij vertellen graag meer!


 

NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: next venue Centraal Ketelhuis Het Oude Magazijn Kasteel de Schaffelaar De Veenderhoeve Mauritskazerne Oranjerie Hydepark amersfoort Ede Barneveld
Algemene voorwaarden | privacy statement