De perfecte locatie voor jouw volgende evenement vind je bij Next Venue



 

Centraal Ketelhuis

Heb jij binnenkort een evenement op de planning staan, zoals een relatie-bijeenkomst, heisessie of receptie? Dan wil je dit natuurlijk organiseren op een bijzondere en unieke locatie welke jouw gasten direct een wow-gevoel geeft. Bij Next Venue ben je hiervoor aan het juiste adres. We laten je graag kennismaken met zes van onze verschillende, bijzondere en karakteristieke locaties. Een groot pluspunt? Alle locaties zijn perfect bereikbaar in het hart van Nederland. Benieuwd? Lees dan snel verder!


Centraal Ketelhuis

Centraal Ketelhuis is één van de industriële parels op het historische spoorcomplex: De Wagenwerkplaats. De locatie heeft een ruw, stoer randje dat je zoekt voor jouw evenement. Authentieke details zoals de oude buizenstelsels en de historische boogramen contrasteren mooi met de warme, sfeervolle inrichting.



Het Oude Magazijn

Naast Centraal Ketelhuis vind je Het Oude Magazijn. Deze locaties worden doorgaans vaak gecombineerd. Het Oude Magazijn heeft een warm interieur dat fraai contrasteert met authentieke industriële eye-catchers. Door het hoge dak met de originele houten spanten, valt veel daglicht naar binnen. Dit geeft een verrassend en ruimtelijk effect.



Kasteel De Schaffelaar

Gelegen op een prachtig landgoed vind je Kasteel De Schaffelaar. Een monumentaal kasteel met een exclusieve uitstraling. Het kasteel beschikt over acht stijlvolle, multifunctionele ruimtes van verschillende grootte. Alle ruimtes zijn hoog, licht en ingericht met warme, natuurlijke materialen.

Oranjerie Hydepark

Een rijksmonument omringd door groen. Je komt aan via een landgoed met sierlijke parktuinen en ziet hoge boogramen, sierlijke balustrades, verbluffende gedetailleerde beeldhouwwerken en stijlvolle koepels. De oranjerie beschikt over meerdere zalen, met een luxe en stijlvol interieur.



Hoeve Sparrendam

Hoeve Sparrendam is een authentieke, monumentale hoeve met alle rust, ruimte en privacy voor jouw evenement. Je komt aanrijden door de weilanden en boomgaarden. Vergeet op deze hoeve even de dagelijks drukte en ga voor een optimale beleving van jouw evenement.



De Veenderhoeve

Met grote boogramen, houten gebinten en het lichte, warme interieur biedt De Veederhoeve je het beste van heden en verleden. De hoeve beschikt over een grote zaal en is verrassend licht van binnen met een warme sfeer.


Ontdek nóg meer locaties

Wat dacht je bijvoorbeeld van De Rijtuigenloods, Midden Nederland Hallen of de Mauritskazerne? Ontdek alle locaties op www.nextvenue.nl/locaties en stel direct en eenvoudig jouw ideale evenement samen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

We vertellen je graag meer

Je bent van harte welkom voor een locatiebezoek, zodat we alle mogelijkheden van de locaties aan je kunnen laten zien. We denken graag mee over de invulling van jouw evenement! Stuur een mail naar info@nextvenue.nl of bel 088 000 15 21.


OVER NEXT VENUE

Bij Next Venue vind je bijzondere evenementenlocaties en omgevingen voor ontmoetingen die ertoe doen. Van congres tot beurs en van relatie evenement tot feest. Met twaalf unieke evenementlocaties en -concepten zit er altijd een passend decor bij voor jouw evenement. Wat je ook wilt organiseren: in een Next Venue-locatie wordt jouw evenement onvergetelijk!
 

NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: next venue Centraal Ketelhuis Het Oude Magazijn Kasteel de Schaffelaar Oranjerie Hydepark Hoeve Sparrendam De Veenderhoeve
Algemene voorwaarden | privacy statement