De mooiste evenementenlocaties: Veilig en verantwoord!Next Venue heeft niet alleen een heel diverse keuze aan prachtige locaties die volgens het 1,5-meterconcept zijn ingericht, maar ook een garantiefonds dat de mogelijkheid biedt om het evenement kosteloos te verplaatsen bij calamiteiten.

Next Venue is een platform dat over maar liefst twintig bijzondere evenementenlocaties beschikt die voor diverse zakelijke evenementen kunnen worden ingezet. Deze locaties hebben een historisch, industrieel, landelijk of juist een innovatief karakter. Elke locatie heeft een bijzonder verhaal; een ideale inspiratiebron voor je zakelijke evenement. Wist je bijvoorbeeld dat er bij Kasteel Duurstede nog altijd een mooie ophaalbrug over de slotgracht ligt en dat je er kunt vergaderen in een van de twee torens? In de Rijtuigenloods in Amersfoort staat juist 100 jaar spoorhistorie centraal en kom je samen tussen en in de historische treinwagons. Wat de locaties allemaal gemeen hebben, is dat er wordt gewerkt met lokale foodconcepten en overal moderne licht- en geluidstechniek aanwezig is. Alle locaties volgen een duurzaamheidsprogramma en zijn aangesloten bij Dutch Venue Association.

Concept voor elke locatie

Nu de regering groen licht heeft gegeven voor zakelijke events (30 personen per 1 juni, 100 personen per 1 juli), kunnen meeting- en eventplanners weer vooruitkijken en aan de slag met hetgeen zij het liefste doen: mooie bijeenkomsten organiseren om deelnemers te informeren en inspireren. Uiteraard zorgt Next Venue dat alle bijeenkomsten voldoen aan de richtlijnen die zijn gesteld door het RIVM. Omdat de locaties van Next Venue zo divers zijn, is er voor elke locatie een uniek 1,5-meter-concept ontwikkeld en uitgerold. Dankzij dit concept kunnen mensen op gepaste afstand veilig samenkomen en kennis uitwisselen, netwerken en na afloop zelfs gezellig borrelen!

Per locatie zijn van alle mogelijke opstellingen tekeningen gemaakt zodat je overal en op elk moment van de dag de 1,5 meter afstand naar gasten kunt garanderen zonder hierbij in te leveren op sfeer of intimiteit. Dit geldt zowel voor kleine groepen die bijvoorbeeld deelnemen aan een teambuildingdag of workshop, als een congres waarbij de bezoekers over meerdere ruimtes worden verdeeld. Uiteraard zijn de gestelde voorzorgsmaatregelen met betrekking tot afstand en hygiëne getroffen. Gemarkeerde vakken geven aan waar je tijdens de breaks en de borrel kunt gaan staan en zorgen dat je veilig in de rij voor het toilet wacht. Eten en drinken worden in voorverpakte eenpersoons-porties aangeboden. Behalve natuurlijk de kop koffie die je bij binnenkomst in een take-away beker zelf mee kan nemen naar de zaal.

Online en hybride events

De afgelopen tijd zijn we gewend geraakt aan online werken en ontmoeten. Iets wat je ook gaat terug zien in de evenementenbranche. Zo kun je bij de locaties van Next Venue nu zonder problemen webinars, online meetings en congressen organiseren. Een stapje verder is een hybride event, waarbij een deel van je doelgroep fysiek aanwezig is en een ander deel het evenement volgt middels een livestream volgt. De deelnemers die op locatie aanwezig zijn, kunnen via online tools in contact komen met genodigden op andere locaties en zelfs met gasten of sprekers die zich in een ander land of werelddeel bevinden. Ook kunnen er veilige break-outsessies worden georganiseerd door de trainers, sprekers of workshopleiders van zaal te laten wisselen.

Garantiefonds

Na tijden van onzekerheid is het de hoogste tijd om weer zorgeloos aan de slag te gaan. Boekers willen weer boeken en doen waar ze goed in zijn; een mooi evenement organiseren! Het Next Venue garantiefonds biedt je als organisator zekerheid die nodig is om nu te starten met voorbereiden. Het fonds biedt altijd de garantie om je evenement kosteloos te verplaatsen bij calamiteiten, van tien werkdagen tot een dag voor de uitvoerdatum van het evenement. Denk aan de uitbraak van een pandemie zoals Covid-19, maar ook een verbod vanuit de overheid om je evenement te organi-seren of het overlijden van de directie. Het bepalen van een nieuwe datum gaat in overleg, binnen zes maanden na oor-spronkelijke uitvoerdatum. Bovendien heb je de mogelijkheid om het evenementen te verplaatsen naar een andere locatie van Next Venue. De vergoeding om gebruik te maken van dit fonds bedraagt 2% van de offertewaarde.

De locaties en het garantiefonds van Next Venue bieden meer dan genoeg mogelijkheden om op een mooie en veilige manier een event te organiseren.

Nieuwsgierig geworden? Kijk op www.nextvenue.nl voor de mogelijkheden.

NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: coronaproof 1,5 meter events next venue garantiefonds Online events Hybride events
TeKa Groep, Nextvenue | bekijk uitgebreid bedrijfsprofiel

Algemene voorwaarden | privacy statement