Next Qube: De hightech eventlocatie die energie geeftModern, ruim opgezet en toch sfeervol. Optimaal bereikbaar én duurzaam. Dat maakt Next Qube in de Midden Nederland Hallen dé ideale locatie voor een evenement met impact. Ontdek de eindeloze mogelijkheden van Next Qube voor jouw volgende evenement!


Alle ruimte voor jouw beurs, congres of relatiebijeenkomst

Relaties inspireren of in de watten leggen? Organiseer je een congres of beurs? Next Qube biedt een ruimte van 2.500 m2 met eindeloze mogelijkheden! In deze plug-and-play zaal ontvang je 750 bezoekers. Denk je groter? Geen probleem. Dan trekken we het naastgelegen paviljoen voor je erbij. Daar kun je ook mooi een inspiratieplein, foodplaza of beursvloer realiseren.

Meerdere ruimtes nodig? Naast Next Qube biedt de Midden Nederland Hallen onder andere 15 flexibel inzetbare subruimtes en een Grand Café. Ze zijn multifunctioneel inzetbaar en direct te gebruiken, maar geef er gerust je eigen draai aan.

Share, stream en connect

Met drie grote schermen en een verbluffend pakket aan technische faciliteiten, zoals 4K-broadcasting en audio- en lichtshows, zorgen we dat jouw verhaal écht impact maakt. Je neemt je publiek moeiteloos mee. Of ze nu live in de zaal zitten, thuis achter het scherm of allebei. Next Qube beschikt namelijk over turn-key studiofaciliteiten, daarmee creëer je een interactief programma waarbij je online bezoekers of sprekers eenvoudig in je fysieke evenement betrekt.

Je staat er niet alleen voor

In de voorbereiding kun je bouwen op ervaren eventadviseurs, zij denken met je mee en nemen veel regelwerk uit handen. We bespreken alle details en laten niets aan het toeval over: zo kun jij je richten op de inhoud van je evenement en maken we je evenement samen tot een succes!

Niet alleen met de voorbereidingen, ook tijdens je bijeenkomst staat ons team voor je klaar. Zo hoef je je met de aanwezigheid van een technicus van Midden Nederland Hallen geen zorgen te maken over de state-of-the-art techniek. Food & drinks? Ook dat regelen we voor je! Onze chef-koks zorgen voor een foodbeleving die aansluit bij jouw evenement. Van lunch of diner tot borrel: we verrassen je graag met de beste, meest verse, smaakvolle én duurzame producten van lokale boeren.Duurzaam én veelzijdig

Wij geloven dat je evenementen kunt organiseren zonder dat dit ten koste gaat van het milieu. Duurzaamheid vind je dan ook niet alleen terug in ons lokale eten. We kiezen voor een energiezuinige inrichting en gebruiken hierbij veelal gebruikte materialen. Daarbij is het complex energieneutraal: de stroom is afkomstig van de 1.650 zonnepanelen op het dak en we verwarmen en koelen de locatie met aardwarmte. Door onze footprint te verlagen wordt de beleving op jouw evenement nog inspirerender!

Jouw volgende evenement in Next Qube?

Creëer blijvende herinneringen en maak impact met fysieke, hybride en online evenementen: Next Qube is dé ready-to-go-setting voor jouw volgende evene-ment. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Stel eenvoudig zelf je offerte samen op www.nextqube.nl!

Next Qube: Meet. Connect. Inspire.


Next Qube: a Next Venue location

Next Venue biedt inspirerende omgevingen voor ontmoetingen die ertoe doen. Wij helpen organisaties en mensen om op een indrukwekkende manier te verbinden. Met meerdere evenementenlocaties en evenementconcepten voor zowel online, hybride als fysieke bijeenkomsten is er altijd een optie die aan jouw wensen voldoet. En misschien wel het allerbelangrijkste: je staat er bij Next Venue nooit alleen voor. Een team van adviseurs, technici, hospitality experts, chef-koks en andere specialisten delen graag hun ervaring op het gebied van events met jou. Samen zetten we onze schouders onder de voorbereiding van jouw evenement. Inspireer of informeer, vier of verbind: in een Next Venue locatie wordt jouw evenement onvergetelijk!

 

NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: next venue Locatie Next Cube Midden Nederland Hallen Barneveld
Algemene voorwaarden | privacy statement