Maashof: Totaalconcept voor de vitale zakelijke gastVanwege de unieke ligging in het groen en de uitstekende bereikbaarheid is hotel Maashof een geliefde locatie voor een zakelijk verblijf. Dankzij de recente overname van Fit Focus krijgen de hotelgasten en gasten die deelnemen aan zakelijke bijeenkomsten bovendien de kans om in een groene omgeving aan hun gezondheid en vitaliteit te werken.

 

Steeds meer werkgevers en werknemers zijn actief bezig met een gezonde levensstijl. Ook wanneer zij in een hotel overnachten of deelnemen aan een zakelijke bijeenkomst, willen zij de mogelijkheid hebben om actief aan een gezond lichaam te werken. Omdat Maashof veel zakelijke gasten mag verwelkomen, besloten de broers Jack en Rob Beurskens de faciliteiten uit te breiden door de nabijgelegen sportschool Fit Focus over te nemen. "We hebben in het hotel al de beschikking over een uitgebreide, moderne wellness met infrarood cabine en sauna", legt Jack uit. "Dankzij de toevoeging van Fit Focus maken we ons totaalconcept verder compleet. Deelnemers aan een zakelijke bijeenkomst kunnen hun programma uitbreiden met bijvoorbeeld een yoga clinic of een bootcamp bij de sportschool. De zakelijke hotelgast kan er fitnessen of kiezen uit 70 groepslessen en sportprogramma's (inclusief een Milon Cirkel) per week. Tevens is er een fysiotherapeut aanwezig en is er ruimte voor aanvullende diensten zoals een diëtist of voedingsconsulent."

Wat het aanbod van Fit Focus echt bijzonder maakt, is de zogenoemde EMS-training. "Dit is een pak met elektroden die je spiervezels doen samentrekken en zo je spieren trainen", legt Fit Focus clubmanager René Wilbers uit. "Door dit pak tijdens een korte cardio- of krachtworkout van 20 minuten te dragen, heb je een effectieve training zonder dat je gaat zweten. De meeste EMS-pakken zijn voorzien van een kabel die communiceert met een computer. Onze pakken communiceren draadloos met een tablet waarop we alle prestaties kunnen uitlezen. Dat is uniek in Nederland."Zakelijke bijeenkomsten

Omdat Maashof midden in het groen ligt, is het bij uitstek een geschikte locatie voor zakelijke bijeenkomsten. Hiervoor biedt het bedrijf zes zalen van verschillende capaciteit waar bijeenkomsten van 8 tot 250 personen kunnen worden georganiseerd. Rob: "Onze zalen in het hoofdgebouw zijn ideaal voor bijvoorbeeld een vergadering, training, presentatie of strategische sessie. Wil je echt in alle rust en privacy samenkomen of juist een spetterend bedrijfsfeest geven, dan kun je terecht in het Vieverhoës of 't Paviljoen. Beide zalen liggen aan het water en beschikken over een eigen bar en toiletten." Lunchen kan in de zaal zelf of in het restaurant van Maashof. Jack: "Hiervoor hebben gasten de keuze uit diverse luncharrangementen, van een snelle broodjeslunch tot een uitgebreide lunch. Overigens is ons restaurant ook een geliefde plek voor gasten die een zakenrelatie mee uit lunchen willen nemen of voor collega's die samen willen lunchen." Wil je je event afsluiten met een borrel of een diner, dan kun je ook gebruikmaken van het restaurant.Unieke combinaties

Om ervoor te zorgen dat een zakelijke bijeenkomst ook echt impact maakt op de deelnemers, denkt het team van Maashof graag mee met de invulling van het programma. "Veel bedrijven en organisaties willen een programma waarbij een vergadering of training wordt gecombineerd met een leuke activiteit en een mooi diner of een barbecue als afsluiting. We verhuren zelf E-choppers, E-kickbikes, Knaap bikes, Segways en E-scooters. Ook verzorgen we zelf een clinic handboogschieten en GPS-tochten. Binnenkort wordt dit aanbod uitgebreid met een escape spel op wielen, waarbij deelnemers op de E-chopper een speurtocht met opdrachten doen. En natuurlijk kunnen liefhebbers vissen in de forellenvijvers of een clinic bij Fit Focus volgen." Gaat het om een meerdaags event, dan beschikt Maashof over 85 sfeervol ingerichte hotelkamers die elk zijn uitgerust met een Aupingbed. Op de 37 luxe kamers en suites vind je meubilair van Leolux. Ontspannen kan in de eerder genoemde uitgebreide wellness met Finse sauna, infrarood cabines, ligbedden en stoombad. De wellness beschikt eveneens over een eigen buitenruimte met ligbedden.Eigen koers

De vele mogelijkheden en de groene ligging maken Maashof tot een zeer geliefde locatie voor zakelijke gasten. Ook de ongedwongen sfeer wordt gewaardeerd. Jack: "Onze medewerkers kennen de terugkerende gasten bij naam en weten precies wat hun voorkeuren zijn. De sfeer is familiair, de service en het aanbod van topniveau. Daarnaast is het mogelijk voor ondernemers in de regio om prijsafspraken te maken voor hun collega's of zakenrelaties die regelmatig bij ons verblijven." "Juist omdat we geen onderdeel zijn van een keten kunnen we onze eigen koers bepalen en zelf keuzes maken. Dat heeft in de afgelopen twintig jaar geleid tot een bloeiend bedrijf met ruim honderd medewerkers. Met de toevoeging van Fit Focus bieden we een uniek totaalconcept voor de vitale zakelijke gast", aldus Rob.

 

Ook voor bedrijfssport

Naast de gasten van de Maashof kunnen ook bedrijven en organisaties gebruikmaken van de faciliteiten van Fit Focus. Rob Beurskens: "Veel bedrijven willen in deze tijden een extraatje aan hun medewerkers bieden en hen tegelijkertijd helpen om vitaal te blijven. Daarom kunnen bedrijven bij Fit Focus een abonnement voor hun medewerkers afsluiten tegen een all-in prijs, inclusief Milon Cirkel en 30 minuten personal training per maand. Daarnaast kunnen we op locatie diverse clinics aanbieden voor een groepssessie."

 

Over Maashof

Rond de eeuwwisseling begon Maashof met vier forellenvijvers en een houten chalet. In de loop der jaren werd het bedrijf uitgebreid met een café met terras, diverse activiteiten, 85 hotelkamers, een restaurant, zes vergaderzalen en een sauna- en wellnessruimte. De overname van sportschool Fit Focus in 2022 is de meest recente uitbreiding van het horeca- en recreatiebedrijf.
 

NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Auteur: Sofie Fest

Tags: Maashof Venlo Limburg Vergaderlocatie Hotel evenementenlocatie
Algemene voorwaarden | privacy statement