Nieuwe locatie: Hotel Valkenburg by Mercure



Hotel Valkenburg by Mercure ligt in het bosrijke gebied rondom het Limburgse Valkenburg, vlakbij kasteelruïnes, mergelgrotten en wellnesscenter Thermae 2000. Het industriële hotel met ruig randje verwelkomt vanaf 1 maart 2022 de eerste gasten in een van de 65 comfort rooms. Het hotel biedt verder een groot scala aan faciliteiten, waaronder restaurant RUW, een groot terras, fietsenopslag, samenwerkingen met lokale sportaanbieders zoals Shimano Experience Centre, Cycle Centre en Anytime Fitness en een ruime meeting room voor twaalf personen.



By Mercure
Hotels die de ‘by Mercure’-vlag voeren, kunnen tot vijf jaar lang hun eigen accommodatienaam naast de merknaam gebruiken, terwijl ze geleidelijk werken aan een volledige integratie in de Mercure familie. 'By Mercure' verzekert gasten van dezelfde algemeen erkende internationale comfortnormen, kamergroottes, faciliteiten en servicekwaliteiten als in een Mercure hotels. 'By Mercure'-hotels mogen ook Accor's ALLSAFE-label implementeren; een accreditatie die aantoont dat het hotel voldoet aan de geverifieerde vertrouwde gezondheids- en veiligheidsnormen van Accor.



Over het hotel
Alle 65 kamers van Hotel Valkenburg by Mercure zijn uitgerust met een kingsize bed, bureau, flatscreen-tv, koffie- en thee faciliteiten, een minibar, regendouche en airconditioning. De industriële uitstraling zorgt tevens voor een uniek verblijf, voor zowel vakantiegangers als zakenreizigers.

Het restaurant van het hotel is gevestigd op het terrein van een voormalige brouwerij en is de perfecte plek voor ontbijt, lunch of diner. Op de kaart staan uitgebreide gerechten, maar ook fingerfood voor bij de borrel. Ook het zonovergoten terras van restaurant RUW nodigt uit tot het drinken van een lekkere cocktail, goede wijn of een van de negen tapbiertjes. Het enthousiaste team maakt een verblijf bij Hotel Valkenburg by Mercure helemaal af.

Het hotel is goed bereikbaar met alle soorten vervoer. Het treinstation van Valkenburg ligt op ongeveer 15 minuten lopen en er zijn verschillende bushaltes nabij het hotel. Uiteraard is het hotel ook bereikbaar met de auto of fiets en binnen een straal van 150 kilometer liggen verschillende internationale luchthavens.

Je vindt Hotel Valkenburg by Mercure op De Leeuwhof 10.

 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Hotel Valkenburg by Mercure Mercure Valkenburg Limburg Zuid-Limburg Vergaderlocatie Locatie in Limburg Accor Hotel Locatie
Algemene voorwaarden | privacy statement