Circuit Zandvoort sluit zich aan bij Event Park AmsterdamMet trots maakt Convention Bureau Event Park Amsterdam melding van het feit dat Circuit Zandvoort, de thuishaven van de Formula 1 Heineken, partner is geworden van het convention bureau dat Haarlemmermeer promoot als zakelijke bestemming op de nationale en internationale MICE-markt.

Circuit Zandvoort ademt pure racehistorie en is thuisbasis van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix. Daarmee behoren zij tot één van de meest aantrekkelijke en unieke evenementenlocaties van Nederland. De multifunctionele locatie ligt op een steenworp afstand van het strand (met prachtig uitzicht over de duinen) en kan gebruikt worden voor binnen- én buitenevenementen. Een plek waar business, sport én entertainment samenkomen.

“De nieuwe congres- en meeting faciliteiten worden bijna opgeleverd. Die willen wij graag internationaal presenteren. Met totaal zestien meetingruimtes op het circuit, vrijwel oneindige outdoormogelijkheden én een Beach club bieden wij een prachtige aanvulling op het bestaande partnerbestand van Event Park Amsterdam. Eind mei ronden wij de bouwwerkzaamheden van onze nieuwste congreszalen af. Wij kunnen dan congressen hosten tot maximaal 560 personen. De re-styling van Bernie’s Bar & Kitchen maakt onderdeel uit van het omvangrijke project”, aldus Kirsten Schouten. 

Kirsten Schouten is recent begonnen als Executive Manager Corporate Events van Circuit Zandvoort. Zij is bepaald geen onbekende in de internationale hospitality markt. Zij werkte eerder in verschillende commerciële functies voor onder andere Double Tree by Hilton, de PPHE Hotel Group en Cobraspen Group.         

“Naast de raceactiviteiten werd de locatie en het omliggende terrein al veel langer verhuurd voor evenementen. De komende jaren zullen wij ons echter actiever op de internationale MICE-markt richten. Daarbij zullen wij onze warme contacten in de Amsterdam Metropool Regio optimaal proberen in te zetten. Daarbij kunnen zij onder andere gebruik maken van onze wereldwijde bekendheid in de Formule 1 en zullen wij waar mogelijk de hotelpartners van Event Park Amsterdam meenemen in onze centrale propositie. Je zag al tijdens de afgelopen edities dat veel van de Formule 1 teams hun hotels in Event Park Amsterdam (Gemeente Haarlemmermeer) boekten. Beter kunnen zij het niet treffen; op 10 minuten vanaf Schiphol en maximaal 20 minuten naar het circuit. Wij kijken enorm uit naar een uitbreiding van onze samenwerking”, aldus Kirsten.
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Circuit Zandvoort Convention Bureau Event Park Amsterdam Haarlemmermeer Vergaderlocatie evenementenlocatie
Algemene voorwaarden | privacy statement