Expo Haarlemmermeer wordt Expo Greater AmsterdamExpo Haarlemmermeer heeft een transitie doorgegaan middels een naamsverandering. Met de transitie is de locatie klaar voor de toekomst én internationale klanten, bezoekers en opdrachtgevers. De unieke locatie gaat voortaan verder als Expo Greater Amsterdam.
 
Onder de rook van Schiphol ligt Expo Greater Amsterdam. De grote, flexibele en transparante evenementenlocatie die voorheen bekend stond als Expo Haarlemmermeer. Het terrein, van totaal 45.000 m2, is circulair opgezet met duurzame materialen en is voorzien van zonnepanelen.

Verbouwing en restyling
Afgelopen jaar, in 2021, heeft Expo Greater Amsterdam een verbouwing en restyling afgerond. Hierbij zijn diverse nieuwe ruimtes gecreëerd waar congressen, lezingen en andere soorten bijeenkomsten georganiseerd kunnen worden. Door de verbinding met buiten nog groter te maken, is bij de restyling veel gebruik gemaakt van groene kleuren en houtelementen.

De komende jaren blijft Expo Greater Amsterdam investeren om zowel de nationale als internationale markt optimaal te bedienen en bereiken. De naamsverandering ondersteunt deze ambitie.
 
Internationale markt
Dankzij de nieuwe benaming, Expo Greater Amsterdam, betreedt de evenementenlocatie de internationale markt. Het bereiken van de internationale klanten is hierbij het doel.

 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: EXPO Haarlemmermeer Expo Greater Amsterdam Congreslocatie evenementenlocatie Convention Bureau Event Park Amsterdam Haarlemmermeer
Algemene voorwaarden | privacy statement