Succesvolle samenwerking eventmanagement platform Cvent en regio HaarlemmermeerDe samenwerking tussen Convention Bureau Event Park Amsterdam, Cvent en EXPO Haarlemmermeer is een groot succes. Sinds halverwege oktober 2021 heeft Event Park Amsterdam ruim 30 RFP’s ontvangen, Expo Haarlemmermeer ontving er ruim 20. 

Cvent is wereldwijd het grootste online platform voor de meeting & eventindustrie. Event Park Amsterdam (Haarlemmermeer) staat zowel als locatie als bestemming aangemeld. 

Crisis
Ondanks de crisisperiode voor de evenementenindustrie heeft de strategische samenwerking tussen Cvent, Convention Bureau Event Park Amsterdam en EXPO Haarlemmermeer toch zijn vruchten afgeworpen, zegt destinationmanager Michiel Smilde. “In de crisisperiode, relatief kort na onze officiele oprichting eind 2018, hebben wij toch stappen vooruit proberen te zetten. Wij wilden met name internationaal zichtbaarder worden, een hogere conversie realiseren én behaalde resultaten op overzichtelijke wijze met onze achterban kunnen delen. De samenwerking met Cvent bleek een goede manier om ons nóg beter op de radar te zetten. Dat heeft tot op heden, ondanks de wereldwijde restricties en lockdowns, geresulteerd in ruim 30 zeer interessant RFP’s.”

Zesde bestemming
Na Amsterdam, Maastricht, Eindhoven, Rotterdam en Den Haag is gemeente Haarlemmermeer de zesde Nederlandse bestemming die aan het internationale online platform Cvent werd toegevoegd. Onder de locaties van Convention Bureau Event Park Amsterdam vallen 14 hotels, 10 locaties voor speciale evenementen en een scala aan relevante toeleveranciers.

Over Convention Bureau Event Park Amsterdam
Convention Bureau Event Park Amsterdam is een stichting en heeft als doel de mogelijkheden voor congressen en events in gemeente Haarlemmermeer helder in kaart te brengen middels strategische samenwerkingen die geëtaleerd en te boeken zijn via een online platform. Het Convention Bureau is onafhankelijk adviseur en helpt prospects bij hun zoektocht naar één of meerdere geschikte in Haarlemmermeer gevestigde hotels, meetinglocaties en/of leveranciers en ondersteunt zo gewenst ook bij de eerste fase van planning en organisatie van een congres of evenement in evenementenregio Haarlemmermeer. De organisatie bezoekt én organiseert frequent beurzen en evenementen, om daarmee haar doelgroep persoonlijk in het hart te raken en te triggeren congressen en events in Haarlemmermeer onder te brengen.
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Cvent Convention Bureau Event Park Amsterdam Michiel Smilde Haarlemmermeer EXPO Haarlemmermeer
Algemene voorwaarden | privacy statement