The Florian hotel sluit zich aan bij Convention Bureau Event Park AmsterdamThe Florian hotel in Hoofddorp sluit zich aan bij Convention Bureau Event Park Amsterdam, het Convention Bureau van regio Haarlemmermeer.

Het hotel, geen onderdeel van een keten, staat met name bekend om het speciale design en de focus op duurzaamheid. Daarnaast werkt het hotel samen met Hotels For Trees, een initiatief wat de kostenbesparingen voor kamerreiniging omzet in nieuw geplante bomen.

The Florian is een klein toegankelijk, inspirerend en huiselijk hotel waar men niet alleen terecht kan voor een overnachting. Iedereen is ook van harte welkom voor een lekkere lunch, een fijne flexwerkplek, verrassende vergaderruimtes, Personal Training in de gym of groepslessen ruimte, een culinaire maaltijd in restaurant “Dine with Florian” of een lekkere borrel aan de prachtige ronde bar in het atrium.Duurzaam
Michiel Smilde, destination manager van Convention Bureau Event Park Amsterdam, is blij met The Florian hotel als nieuwe partner. “Het is altijd bijzonder fijn om veel diverse locaties te hebben. The Florian is een uniek hotel met een hoge onderscheidende factor, dat gerunt wordt door hele enthousiaste hotelprofessionals. Wij merken dat de planner steeds vaker op zoek is naar specifiek duurzame locaties. Wat dat betreft past The Florian precies in in het plaatje.”

Beschikbaar, bereikbaar en betaalbaar
Het Convention Bureau heeft als motto de 3 B’s: beschikbaar, bereikbaar én betaalbaar. Of, internationaal gezien, de 3 A’s: available, accessible, affordable. Locaties zijn beter beschikbaar dan in de grote omliggende steden, waar je (in normale tijden) soms al maanden tot zelfs jaren van tevoren een locatie moet vastleggen. Ook is de bereikbaarheid veel beter dan in de drukke binnenstad; met Schiphol binnen haar grenzen en 5.000 kamers direct aan de vrije busbaan is de gast binnen maximaal 15 tot 20 minuten op bestemming. Het is goed te weten dat ook de grootste partnerlocatie, EXPO Haarlemmermeer, aan diezelfde vrije busbaan ligt. En, niet onbelangrijk, de prijzen liggen over het algemeen 30% lager dan in bijvoorbeeld Amsterdam.

 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: The Florian hotel Hoofddorp Convention Bureau Event Park Amsterdam Haarlemmermeer Locatie Hotel Michiel Smilde
Algemene voorwaarden | privacy statement