Renaissance Amsterdam Schiphol Airport Hotel sluit zich aan bij Convention Bureau Event Park AmsterdamRenaissance Amsterdam Schiphol Airport Hotel sluit zich aan bij Convention Bureau Event Park Amsterdam, het conventiebureau van Haarlemmermeer. Het recent geopende hotel staat met name bekend om haar unieke ligging. Renaissance Amsterdam Schiphol Airport Hotel is gelegen aan de Ringvaart van Haarlemmermeer, aan de rand van het Amsterdamse Bos. Op 12 minuten rijden ligt de hoofdentree van Schiphol Airport.

Zakelijk toeristische markt
Met haar 250 kamers, vier evenementenruimtes, een eigen cocktailbar, een internationaal georiënteerd restaurant en een gratis hotelshuttle is Renaissance Amsterdam Schiphol Airport Hotel een geschikte basis voor zowel de zakelijke- als toeristische reiziger.

Congressen in Haarlemmermeer
“We richten ons sterk op de internationale meeting- en evenementenmarkt. Wij vinden het daarbij onder andere belangrijk om nauw samen te werken met professionele partners in de regio. Deze partners zijn verenigd via Convention Bureau Event Park Amsterdam. Samen werven en verwelkomen wij (inter)nationale evenementen en congressen in the countryside of Amsterdam,” aldus Annemarie van den Berg, director of sales bij Renaissance Amsterdam Schiphol Airport Hotel.

Groene regio
Michiel Smilde, destination manager van Convention Bureau Event Park Amsterdam, is blij met de nieuwe partner: “Annemarie is een goede bekende van ons. Haar diepgewortelde kennis en warme internationale netwerk bieden nieuwe mogelijkheden binnen ons platform. Het geoutilleerde hotel sluit bovendien goed aan bij onze propositie; met onze centrale ligging in Nederland, de uitstekende bereikbaarheid van de regio en de vele betaalbare verblijfsopties bieden wij (inter)nationale meetingplanners een uitstekend alternatief.”
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Renaissance Amsterdam Schiphol Airport Hotel Convention Bureau Event Park Amsterdam Haarlemmermeer Michiel Smilde
Algemene voorwaarden | privacy statement