Efficient Hotel Partner viert 25-jarig jubileum met glans



Efficient Hotel Partner, intermediair op het gebied van hotel-, congres- en vergaderlocaties heeft met glans haar zilveren jubileum gevierd! Op 26 februari verzamelden klanten, leveranciers, zakenrelaties en vrienden zich voor een onvergetelijke avond vol plezier en verrassingen. De festiviteiten werden feestelijk geopend door niemand minder dan burgemeester van Amstelveen, Tjapko Poppens, die de avond een officieel tintje gaf en voor een bruisende start zorgde. 

Onder leiding van gastvrouw en eigenaresse Marianne Kuiper, werden de gasten verwelkomd voor een avond vol gezelligheid en betekenis. Een van de hoogtepunten was het overheerlijke diner samengesteld door cuisinier Pieter Damen. Zijn culinaire creaties maakten de avond echt onvergetelijk. De viering van deze mijlpaal vond plaats in de bekroonde Music Meeting Lounge, de eigen vergaderlocatie binnen hetzelfde pand. Deze populaire locatie is ontwikkeld vanuit een innovatief en creatief idee van Marianne.  

Maar wat deze avond pas echt speciaal maakte, waren de momenten waarop Marianne elk individu persoonlijk in het zonnetje zette. Met warmte, oprechtheid én humor benadrukte ze de belangrijke rol die elke gast heeft gespeeld in de reis van Efficient Hotel Partner gedurende de afgelopen 25 jaar. Of je nu een trouwe klant, toegewijde leverancier, waardevolle zakenrelatie of dierbare vriend bent, iedereen werd geëerd voor hun bijdrage aan het succes van het bedrijf en de warme vriendschappen die zijn ontstaan.  

De avond stond in het teken van de V van vertrouwen, verbinding, vanzelfsprekendheid, verrassing en viering. Maar ook zeker van veerkracht en vastberadenheid. Want ondanks de verschillende crises, van economische neergangen tot de wereldwijde pandemie, bleef Efficient Hotel Partner altijd fier overeind en heeft zich bewezen als een betrouwbare partner in de hospitality branche. ‘Ons 25-jarig jubileum staat symbool voor een periode vol creativiteit, flexibiliteit waar nodig, het aangaan van uitdagingen en een onwrikbare toewijding aan onze klanten’, verklaart oprichtster Marianne Kuiper met trots.    

Het zilveren jubileum van Efficient Hotel Partner was een feest vol herinneringen, geweldige anekdotes, waardering en inspiratie. Het bedrijf kijkt vol enthousiasme en optimisme naar de toekomst en blijf streven naar excellentie in dienstverlening, samenwerking en partnerschappen met haar eigen Music Meeting Lounge als symbool van originaliteit en ultieme gastvrijheid.   
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Efficient Hotel Partner Marianne Kuiper Amstelveen Music Meeting Lounge
Efficient Hotel Partner | bekijk uitgebreid bedrijfsprofiel
Dorpsstraat 43
1182 JB
Amstelveen
nederland

Algemene voorwaarden | privacy statement