Ticketing EventSummit gestartDe ticketing is gestart voor EventSummit op 8 februari 2024 in Jaarbeurs Utrecht. Je kunt je vanaf nu kosteloos registreren voor het meest interactieve, inspirerende, innovatieve en informatieve evenement van het jaar voor de totale festival- en evenementenbranche!

Het evenement waar veel enthousiaste branchegenoten samenkomen om de toekomst van evenementen vorm te geven:

-Interactie staat centraal bij EventSummit. Netwerken met enthousiaste branchegenoten, ideeën uitwisselen en het opbouwen van waardevolle connecties. 

-Inspiratie genoeg tijdens een scala aan sessies en presentaties van top keynote sprekers. Deze bijdragen beloven creativiteit te prikkelen met compleet nieuwe inzichten. 

-Informatie. Laat je informeren bij 500 mooie bedrijven uit onze industrie. Venues, Regio’s, Internationaal, Catering, Relatiegeschenken, Teambuilding, Online & Techniek, Dienstverlening, Evenementbenodigdheden, Duurzaamheid en heel veel Fun en Entertainment. De vloer is handig onderverdeeld in thema's, zodat je heel gericht en efficiënt kunt vinden waar je naar op zoek bent. 

Bovendien stimuleert EventSummit duurzaamheid en wil bezoekers aanmoedigen om voorop te lopen in innovatie en vooruitgang. Ze kunnen bijvoorbeeld samen met ons bomen planten. EventSummit is namelijk partner van Trees for All

De deuren gaan open om 10.00 uur. Om 17.30 uur is de inmiddels niet meer weg te denken netwerkborrel met aansluitend vanaf 19.30 uur een afterparty in CitySense!

Kortom, deze beurs mag je als eventprofessional niet missen! Boek kosteloos je ticket via www.eventsummit.nl.

 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: EventSummit Vakbeurs Netwerken Jaarbeurs utrecht
Algemene voorwaarden | privacy statement