EventSummit verplaatst naar donderdag 14 april 2022 in JaarbeursDe organisatie van EventSummit, hét grootste eendaagse platform voor de evenementenbranche, heeft besloten om de beurs te verplaatsen van 10 februari naar 14 april 2022.

Arjen Lemstra: “Het zijn nog steeds onzekere tijden en we zijn bang dat veel opdrachtgevers in februari nog vastzitten aan het thuiswerkadvies en geen beurzen mogen bezoeken. Daarom hebben we besloten om EventSummit te organiseren aan het begin van de lente.”

Joris Bots: “We krijgen over de nieuwe datum heel veel positieve reacties. Van zowel de 230 exposanten, die al geboekt hebben, als potentiële exposanten. Maar ook van veel bezoekers, die dagelijks vragen of ze al een ticket kunnen boeken.”

De Jaarbeurs heeft op 14 april 2022 hal 3 en 4 gereserveerd voor de EventSummit. “Ook in april kunnen we collega’s, opdrachtgevers en bedrijven gelukkig de gastvrijheid bieden die we willen bieden. We zien ernaar uit iedereen te ontvangen en van onze hallen voor één dag het kloppend hart van de evenementenindustrie te maken”, aldus Niek Krebbers.

De organisatie van EventSummit verwacht tussen de 350 en 400 exposanten en ca. 3000 bezoekers.

Nieuwe website EventSummit en start Ticketing
Niet alleen een nieuwe datum, maar ook de website van EventSummit is in een nieuw jasje gestoken. Je vindt hier alle informatie over de 14de editie van dé vakdag voor alle eventprofessionals. En vanaf vandaag bestaat de mogelijkheid om een ticket te boeken. Voor opdrachtgevers zijn de tickets kosteloos. Toeleveranciers, die geen stand hebben, betalen een klein bedrag.

Voor info en tickets, ga naar www.eventsummit.nl

 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: EventSummit Jaarbeurs utrecht Arjen Lemstra Joris Bots Vakbeurs Beurs
Algemene voorwaarden | privacy statement