MPI Nederland: Human Capital and Event Talent 2.0 

Na het succes van de eerste editie in 2022 zijn we dit jaar terug met het MPI-event Human Capital & Event Talent 2.0; weg met het oude arbeidscontract?!

Fotografie: Jan Buteijn
 

Zijn de huidige arbeidscontracten en de arbeidsrelaties die we met onze medewerkers hebben future proof? Of willen generatie Y & Z zich op een andere manier binden aan je bedrijf? Denk aan bijvoorbeeld een onbeperkt aantal vakantiedagen, zelf bepalen wat het salaris is of een zzp-constructie? Is dit de verre toekomst of al iets wat aan onze deur klopt? Deze onderwerpen gaan we bespreken tijdens het MPI-event Human Capital 2.0. op 17 april a.s. We gaan in gesprek met de verschillende generaties, hoe zien toekomstige medewerkers hun ideale arbeidscontract en horen van een professional diverse tips & tricks.

Wat gaan we leren?

Na dit event ga je naar huis met nieuwe inzichten over:

-Nieuw werkgeverschap, nieuwe manier van werken

-Vrijheden geven of juist de teugels aantrekken

-Verschillende belangen vanuit werkgevers en werknemers en wat is de sweet spot?

-Samenstellen van een nieuwe werkomgeving

-Vast contract versus flexibel contract

-Kan iedereen zelfstandig ondernemerschap aan?

-En nog veel meer!


 

MPI Event Pass 2023

Bezoek je regelmatig de evenementen van MPI Nederland, dan weet je hoe waardevol deze bijeenkomsten zijn. Niet alleen doe je hier kennis, inspiratie en ideeën op. Ook kom je hier in contact met je branchegenoten. Voor zowel MPI-leden als niet-leden is er een mogelijkheid om een MPI Event Pass aan te schaffen. Kosten voor een MPI Event Pass voor 2023 zijn 349,- Euro excl. BTW.

Voordelen van de MPI Event Pass (1 januari t/m 31 december 2023):

-Toegang tot vier live MPI-events en twee netwerkborrels in 2023

-Een flinke korting op de originele tarieven

-Indien je zelf niet kan, mag je een collega sturen

-Slechts één factuur voor alle events in 2023

Met een Event Pass heb je recht op deelname aan de MPI-events in 2023. Ben je op een van de data verhinderd of is de inhoud van een event interessanter voor één van je collega's of relaties? Hij of zij is, MPI-lid of niet, van harte welkom om in jouw plaats deel te nemen.

Via de website van MPI kun je een Event Pass aanschaffen. Wil je liever vooraf een factuur die door jullie boekhouding betaald kan worden, kan dit ook. Let op! Vergeet niet om jezelf (of je collega) als Event Pass houder voor elk MPI-event apart te registreren.

Heb je vragen over de MPI Event Pass of interesse in het MPI-lidmaatschap, neem dan contact op via info@mpiweb.nl. Bekijk voor een actueel overzicht van alle events in 2023 de event kalender op www.mpiweb.nl.

MPI Community en MPI Commissie

Wil je ervaring opdoen in een commissie binnen een verenigingsstructuur? En daar-naast een groot netwerk voorzien van toffe en inspirerende content, of wil je liever je kennis rondom marketing en communicatie inzetten om onze social media kanalen te voorzien van content of aankondigingen van onze contentevents? Heb je interesse om een steentje bij te dragen aan MPI Nederland, stuur een email naar info@mpiweb.nl, dan informeren wij je over de mogelijkheden.

 

NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: MPI Branchevereniging Human Capital
MPI The Netherlands Chapter | bekijk uitgebreid bedrijfsprofiel

Algemene voorwaarden | privacy statement