MPI Nederland: De eventagenda van MPI 

In het najaar van 2023 heeft MPI Netherlands Chapter een aantal toffe MPI events voor je op de planning staan! Noteer deze data alvast in de agenda, dan weet je zeker dat je niks mist. Zodra wij meer details hebben, brengen wij jullie op de hoogte en wij zien jou graag op één van de MPI events terug!


MPI zomerborrel

Het einde van de zomervakanties, voordat de drukte van het najaar in onze branche weer losbarst; hét ideale moment om in de geweldige setting van Fort de Gagel, in een ongedwongen sfeer verder met elkaar kennis te maken en te proosten op een eventvol najaar!

Want MPI Nederland organiseert niet alleen inhoudelijk sterke kennisevents waaronder Crossing Borders, wij zijn er ook voor het versterken van de gehele event community. MPI-leden, Eventpasshouders maar ook alle andere eventprofessionals die (nog) niet bekend zijn met MPI, zijn van harte welkom op donderdag 17 augustus. Gastheer en eigenaar van Fort de Gagel Sybren Ophof neemt ons mee op een reis door het prachtige voormalige verdedigingsfort uit 1820, destijds onderdeel van de Hollandse Waterlinie. Nu dé locatie waar je het leven kunt vieren. Draai je eens om met je rug naar de Domtoren, de natuur is dichterbij dan je denkt. Op deze plek aan de rand van Utrecht broeit en bloeit er een nieuw leven. Een leven waar jaren niet naar is omgekeken, maar waar het nu tijd is om gezien te worden. Een inspirerende omgeving die door z'n centrale ligging in Nederland, direct aan de snelweg en met eigen parkeerplaatsen de perfecte locatie is voor alle soorten (zakelijke) evenementen.

Op het zonovergoten terras, speciaal voor zakelijke events, genieten we van drinks & bites. En we hebben een primeur! Als één van de eerste groepen krijgen we de mogelijkheid om de gloednieuwe Waterlinie-Game te spelen. Een interactief en spannend spel langs de bunkers op het terrein van Fort de Gagel over de historie van de Hollandse Waterlinie. Schrijf je dus snel in! Slechts beperkt aantal plekken beschikbaar!

Registreren voor de MPI Zomerborrel op 17 augustus kan via mpinetherlands.swoogo.com/mpizomerborrel2023
Succesvol op social media

Ontdek de kracht van social media voor jouw evenementenbedrijf tijdens ons sprankelende MPI-evenement: ''Hoe word je als eventprofessional succesvol op social media?'' op 20 september! Ben jij een gedreven eventprofessional die volledig op de hoogte wil zijn van de mogelijkheden van Social Marketing? Dan is dit dé kans voor jou om geïnspireerd te worden en je kennis hierover naar een hoger niveau te tillen.

Take aways

-Top 5 LinkedIn en Instagram hacks van Bas Reijgwart (BASR Media)

-Best practice en tips van Stijn Oude Vrielink (Venue Marketing)

-Jij kent de belangrijkste trends en ontwikkelingen op het gebied van contentcreatie en social media marketing.

-Je weet wat er nodig is om een sterk merk en interactie op te bouwen met je doelgroep op Instagram.

-Jij weet hoe je strakke content, reels en stories maakt die beklijven.

-Het online algoritme is voor jou geen mysterie meer.

-Je begrijpt de essentie en meerwaarde van het gebruik van social marketing en de meerwaarde die je met jouw bedrijf en team kan bereiken.

Stel jezelf de vraag: wat heb je anno 2023 nodig om als eventprofessional succesvol te zijn op social media? We hebben de beste content- en social media professionals uitgenodigd om hun best practices, ervaringen en waardevolle tips met jou te delen. Ontdek de essentie van een sterk sociaal en online netwerk en leer hoe je jouw evenementenbedrijf naar nieuwe hoogten kunt brengen. Maar dit event gaat verder dan alleen theoretische inzichten. We willen dat je direct aan de slag gaat en het in de praktijk brengt. Samen met andere deelnemers ga je werken aan het creëren van goede, unieke content die langdurig impact heeft. Leer hoe je jouw doelgroep bereikt, betrokkenheid creëert en je een indruk achterlaat in de digitale wereld. Natuurlijk willen we ook dat je dit kunt doen op een inspirerende evenementenlocatie. We hebben aan alles gedacht: een lunch om energiek aan de middag te beginnen, een bruisend programma dat je zal verrassen en een gezellige borrel om de dag in stijl af te sluiten. We zorgen ervoor dat jouw zintuigen geprikkeld worden en dat je de dag vol energie en inspiratie afsluit.

Handvatten voor de toekomst

Dit middagprogramma is speciaal ontworpen om eventprofessionals zoals jij te inspireren en te voorzien van waardevolle handvatten voor de toekomst. Mis de 'social media boot' niet en blijf succesvol in jouw business. Blijf voorop lopen in de branche en laat je verrassen door de mogelijkheden die social media bieden.

We kijken ernaar uit om je op 20 september te verwelkomen bij 't Hof Ilpenstein, Ilpendam.

Aanmelden kan via mpinetherlands.swoogo.com/succesvolopsocialmedia

 

MPI Event Pass

Bezoek je regelmatig de evenementen van MPI Nederland, dan weet je hoe waardevol deze bijeenkomsten zijn. Niet alleen doe je hier kennis, inspiratie en ideeën op. Ook kom je hier in contact met je branchegenoten. Voor zowel MPI-leden als niet-leden is er een mogelijkheid om een MPI Event Pass aan te schaffen. De MPI EventPass 2023 is nu scherp geprijsd voor 150 excl. BTW en hiermee krijg je toegang tot alle aankomende MPI borrels en events in 2023!

Mocht je ook direct een MPI Event Pass willen aanschaffen voor 2024 dan kan dit als combi deal voor 499 (in plaats van 399 + 150 excl. BTW)

Meer informatie of direct een MPI Event Pass aanschaffen kan via mpinetherlands.swoogo.com/eventpass of neem contact op via info@mpiweb.nl

 

NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: MPI Branchevereniging Netwerken
MPI The Netherlands Chapter | bekijk uitgebreid bedrijfsprofiel

Algemene voorwaarden | privacy statement