Nieuwe inrichting voor Sheraton Amsterdam Airport Hotel and Conference CenterSheraton Hotels & Resorts, onderdeel van Marriott Bonvoy’s portfolio van dertig bijzondere merken, onthult vandaag het gerenoveerde Sheraton Amsterdam Airport Hotel and Conference Center. Het afgelopen jaar onderging het hotel een ingrijpende renovatie. Het doel hierbij was een nieuwe omgeving te creëren met locaties waar mensen elkaar kunnen ontmoeten, productief kunnen zijn en waar ze zich onderdeel van een community voelen. Sheraton Hotels & Resorts ondergaat momenteel een wereldwijde merktransformatie. Sheraton Amsterdam brengt deze nieuwe visie nu als een van de allereerste hotels in Europa voor het voetlicht.

Een open en lokaal design
De nieuwe openbare ruimtes in het Sheraton Amsterdam Airport Hotel bouwen voort op de oorsprong van het Sheraton-merk als een community hub voor mensen uit de omgeving en gasten op de belangrijkste locaties wereldwijd. De ruimtes zijn speciaal ontworpen om op elk moment van de dag elkaar te ontmoeten, samen te werken aan de co-working-tafels en in de verschillende vergaderruimtes of om te ontspannen in de restaurants en bars van het hotel.In de 417 volledig gerenoveerde kamers en suites worden gasten verwelkomd in een levendige, goed verlichte ruimte met een warme, luxueuze uitstraling. Een uitstraling die wordt gekenmerkt door zacht aanvoelende afwerkingen en lichte houttinten. De kamers zijn ontworpen met nieuwe tools voor productiviteit, zoals een hoekbank met werktafel en geïntegreerde stroom- en oplaadpunten. Tegelijkertijd zijn enkele klassieke voorzieningen die zo kenmerkend zijn voor Sheraton behouden, waaronder het luxueuze Sheraton Sleep Experience-bed. De gastenbadkamer is eveneens volledig opnieuw ontworpen met nieuwe, moderne walk-in douches en Sheraton-toiletartikelen.

Lokale details maken het hotel uniek en refereren aan de locatie van het hotel ? denk bijvoorbeeld aan het ontwerp van de nieuwe kamers dat is geïnspireerd op de Nederlandse bloemenvelden, weilanden, en de architectuur rond Luchthaven Schiphol. De drie bekende kruizen uit het wapen van Amsterdam komen terug in het ontwerp van de receptie.

Met de transformatie introduceert het hotel de Sheraton Studio’s in het hart van de hotellobby. Deze studio’s zijn flexibele ruimtes voor vergaderingen of brainstormsessies in een privéomgeving, maar behouden tegelijkertijd een connectie met de buzz van de publieke ruimtes. De studio’s zijn beschikbaar voor zowel hotelgasten als locals op Luchthaven Schiphol.

Paul Chevalier, General Manager van Sheraton Amsterdam Airport Hotel and Conference Center, zegt: "Sheraton Hotels & Resorts is al 24 jaar een begrip op deze uitzonderlijke locatie. We zijn er trots op om voort te bouwen op deze geschiedenis en het onlangs gerenoveerde hotel, met de frisse en eigentijdse designupdates, te presenteren als onderdeel van de nieuwe Sheraton-visie. In het Sheraton Amsterdam kijken, luisteren en proeven we continu om de ervaringen van onze gasten verbeteren. Met ons nieuwe design hebben we een gevoel van een community gecreëerd binnen een grote Europese luchthaven-hub. Een hub die mensen samenbrengt in het best gevestigde hotel op Luchthaven Schiphol, op slechts twee minuten lopen van de terminals van de luchthaven. We kijken er ernaar uit om de komende maanden bekende gezichten en nieuwe bezoekers te verwelkomen.”Drie restaurants: geschikt voor elke gelegenheid
Van snelle lunches tot gezellige diners; Commune Restaurant introduceert een nieuw all-day dining-concept op Schiphol. Bij Commune kunnen gasten genieten van een verscheidenheid aan culinaire ervaringen, zoals een vegetarisch menu met lokaal geïnspireerde drankjes en lokaal geproduceerde ingrediënten. Commune heeft ook een uitgebreide wijn-, cocktail- en bierkaart. Hier kunnen gasten genieten van diverse verleidelijke alcoholvrije drankjes en van lokale variëteiten zoals wijn van Hoeve Nekum uit Maastricht, Texels Skuumkoppe-bier, een eigen Commune Gin en nog veel meer.

The Gate Bar vormt het hart van het hotel en is ideaal voor een snelle vergadering, een verkwikkende lunch of versterkend drankje voor of na een vlucht. De bar bevindt zich in het dertig meter hoge atrium van het hotel, badend in natuurlijk licht. Het menu biedt een combinatie van Aziatische fusiongerechten en Sheraton-klassiekers.

Het Stripes Restaurant biedt een stijlvolle dinerervaring op de luchthaven. Executive Chef Melvin Salimin heeft een eclectisch menu samengesteld met de nadruk op grillgerechten van de beroemde Josper Grill. De naam en het logo van Stripes zijn geïnspireerd op het patroon dat zich laat zien wanneer het vlees of de vis in contact komt met de grill. Het staat ook voor de strepen die de vliegtuigen achterlaten in de lucht boven Luchthaven Schiphol.

 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Sheraton Amsterdam Airport Hotel and Conference Ce renovatie Amsterdam Vergaderlocatie Sheraton Amsterdam Airport Hotel
Algemene voorwaarden | privacy statement