Roderick Smith nieuwe General Manager Park Inn by Radisson Amsterdam City WestMet zijn jarenlange ervaring als General Manager gaat de Nederlandse hotelier een nieuwe uitdaging aan bij Park Inn by Radisson Amsterdam City West in Sloterdijk. Roderick Smith is afgestudeerd aan de Hotelschool The Hague en heeft verschillende managementfuncties bekleed in hotels van de Radisson Hotel Group in heel Europa. Hij maakt sinds 2001 deel uit van de groep en na verschillende verkoopfuncties, nam hij zijn eerste General Manager functie aan bij Park Inn by Radisson Shannon Airport in Ierland. Vervolgens gaf hij als General Manager leiding aan het team van Park Inn by Radisson Palace Southend-on-Sea tijdens de opening van het hotel, dat verschillende prijzen won, waaronder de Silver Green Tourism Award en de Southend Environmental Awareness award voor duurzaamheidsinspanningen.

Na 1,5 jaar het Radisson Blu Hotel, Birmingham te hebben geleid, verhuisde Roderick Smith naar Rusland om aan de slag te gaan als General Manager bij Radisson Blu en Park Inn by Radisson hotels in Kaliningrad en St. Petersburg, waar hij sinds 2019 als Cluster General Manager leiding gaf aan de twee viersterrenhotels Park Inn by Radisson Pulkovskaya Hotel & Conference Centre en Park Inn by Radisson Pulkovo Airport met een gecombineerde inventaris van meer dan 1.000 kamers.

In zijn nieuwe functie bij Park Inn by Radisson Amsterdam City West geeft Roderick Smith leiding aan een divers team. Hij geeft aan, dat zijn jarenlange ervaring als manager hem helpt om succesvol leiding te geven aan een internationaal team. “In mijn werk zoek ik altijd naar nieuwe drijvende krachten en nieuwe kansen. Ik coach teamleden graag om in de best mogelijke harmonie samen te werken aan succes. Werk moet ook leuk zijn. Het is geweldig om na 20 jaar weer thuis te zijn in mijn eigen land en de kans te krijgen om dit geweldige meetings en events hotel in de hoofdstad te leiden,” merkt hij op.

Park Inn by Radisson Amsterdam City West is het grootste van de 11 hotels van de Radisson Hotel Group in Nederland, met 476 kamers en 20 vergaderzalen in een speciale 'Conference Academy' waar evenementen met maximaal 750 personen kunnen worden gehouden. Het hotel is ontworpen door de beroemde New Yorkse designer Karim Rashid, die ook bekend is van zijn werk voor het prizeotel-merk van de Radisson Hotel Group, en maakt deel uit van het zaken- en entertainmentcomplex Ven Amsterdam, op loopafstand van treinstation Amsterdam-Sloterdijk.

Foto: Radisson Hotel Group
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Park Inn by Radisson Amsterdam City West Amsterdam Hotel Sloterdijk Roderick Smith Vergaderlocatie evenementenlocatie
Algemene voorwaarden | privacy statement